Cemreeamine Kızlar merhaba benim yumurtalar toplandı bugün aradılar embriyo 1. Günü bilgi verdiler çok heyecanlıyım benimle aynı durumda olan var mı transfer günü bekleyen var mı
Mine38 Cemreeamine bebegiiiz hayırlı olsun sağlıcakla kucağıniza alın . benimde embriyo 2. Günün bugün doktor transfer hakkında bişey demedi .taze transferde yumurta toplandıktan trasfere kadar ilaç kullandini mi bana ilaç yazmadı da
Cemreeamine Vrouw ay inşallah hepiniz olumlu haberler alırız benim yumurta toplamadan sonra çok ağrım oldu zor konuştum lekelenmem vardı bugün azaldı
Vrouw Cemreeamine beniö öğlrn lokal anesteziyle oldu,uyanıktım,agrılı olmalı pek,8 görünüyordu son kontrolda 10 toplandı ama ,yarın döllenme sonucunu söylerler bakalım ne diyecekler
Cemreeamine Mine38 çok teşekkür ederim evet daha önceden kullanmış olduğum ilaçlara devam ettim vitaminlerim kesildi sadece estrofem duphaston ve fitile devam ettim iğnelerime devam ettim transfer yapıldıktan sonra bir kaç tane daha iğne eklendi üstüne şu an 6+4 olduk kalçadan vurulan iğnem kesildi kalp atışı duyulunca kan sulandırıcı olan kesilicek takıldığınız soru olursa yanıtlanırım
Mine38 Cemreeamine yok olmadım öbür aya kaldı taze transfere uygun degilmişim bugün 5.gun donduruldu embriyolarim regl olmayı bekliyorum
Cemreeamine Mine38 bana da öyle demişlerdi ameliyat olman lazım kistlerinin içini boşaltmamız lazım sağ tüpünü kapatmamız lazım dediler ben ısrar ettim attırdım tutmazsa ameliyat olurum taze transfer istiyorum dedim zorla attırmıştım 😢 hayırlısı olsun sağlıkla rabbim senin de kucağına almayı nasip etsin inşallah
Mine38 Cemreeamine bende kist falan yok herhangi bir sorun da yok neden erteledi bilmiyorum . amin inşallah🙏🏻