YummyMummy Klasik bir giris olarak ben de en cok dogum hikayelerini okumayi severdim burada. Uzun detayli hikayeler hosuma giderdi ben de oyle yazacagim haberiniz olsun. ☺️ 40 hafta dolunca niye dogmuyor hala diye stres yapmaya baslamistim, suni sanci ve sezeryandan cok korkuyordum. Hollandada oldugum icin beklemekten baska carem yoktu. Carsamba gecesi ufak ufak sancilarim basladi ama duzensizdi ve siddetli degildi. Surekli gelmeye devam etti. Persembe ebeye kontrole gittim acilma yok ama rahim agzi yumusamis dedi. Sancilar kesilmezse acilma baslayabilir dedi. Eve geldik sancilar surekli gelmeye devam ederken ben normal yasantima devam ediyordum. Ilk gebeligimde sanci baslayip hemen suyum gelmisti ve cok siddetliydi. Bu sefer boyle olmasi cok garip geldi bana. Ne nisan geldi ne su. Sadece hafif hafif sancilar vardi. Dun gece yarisina dogru sancilar siddetlenmeye basladi ama hala duzensizdi. Bi bes dakikada bir geliyosa bi 8 dakika gelmiyordu fln. Sonra bi ara uc dakikada bir uc kere gelince esimi uyandirdim ebeyi ara ddm ben dusa girdim. Sabah 5-6 gibi fln ebe geldi. Muayene etti, 3cm acilman var ikinci dogum oldugu icin hizli ilerleyebilir hastaneye gidin artik dedi. Benm sancilar yine duzensizdi bu esnada ama siddeti baya artmisti. 7ye dogru hastaneye giris yaptik. 10.26da kizim dogdu. Sanci kisminda hep ayaktaydim. Esime sarildim, comeldim, sallandim ve en onemlisi hep nefesime konsantre oldum. Bi ara sicak su dolu kuvete girdim zaten ondan sonra acilmam cok hizli ilerledi. Cok zor, cok aci verici ama surekli nefesinize konsantre olursaniz bas etmeniz kolay olur. Benim ilk dogumumun aksine bu sefer ikinma kismi cok zor oldu. Kafasi biraz yamuk duruyormus onun duzelmesi icin yan yatirip ikinma yaptirdilar. Bir ara kalp atislari zayifladi bu sefer de sola yatirip ikinma dediler. O kisim da cok zordu. Meger boynuna kordon dolanmis cikinca anladik. Neyse baya zorladi bu kiz beni ama coookk sukur suan cok iyiyiz. Yanimda uyuyor ben heycandan uyuyamiyorum ☺️ Bu arada son olarak sunu soyliim gunu gecenler nolur stres yapmayin bebeginizin hazir olmasini bekleyin. Benim kizim 3180 gr dogdu. Iyi ki diyorum daha erken dogmamis. Vardir onun gelisimini tamamladigi bir sey. Hazir oldugunda gelecektir. Sanci cekerken tum hamileler icin dua ettim. Hepinize kolay dogumlar dilerim. Allah yardimciniz olsun.
Aysedgrlikrkmz YummyMummy ay maşallah 🧿 Rabbim sağlıklı uzun hayırlı ömürler versin 🙏🏼🥰🙏🏼 Bizlere de sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin inşaallah 🙏🏼
Nurrrrr YummyMummy Canım Allah analı babalı bir ömür huzurla sağlıkla büyütmeyi nasip etsin Rabbim olmayanlara iseyenlerede versin 😘❤️ Maşallah , ilk bebişin erkek mi ?
worin Aaaaa dogurdun mu😍😍 hayirli olsn, Allah anali babali büyütsün, darisi basima 40+0 olduk bizde saglikla gelsin benimkide insallah
YummyMummy worin Dogurdum canim nihayet 😄 darisi basina insallah cok kolay bir dogumun olur. Az kaldi senin de sabret 🥰
Bussraefe Maşallah allah analı babalı büyütsün inşaAllah. Bizde 40+5 oluyoruz bu gece ama gelen giden yok 🤦🏻♀️Çok fazla stresliyim ya gelmez de suni sancı sancı verirlerse sezeryan olursam diye 🙄 allah herkesin yardımcısı olsun insallah
YummyMummy Bussraefe Tesekkur ederim. Artik her an gelir bence sizin de. Kotu dusunmeyin. Hayirlisi olsun insallah 🙏🏻