NurAyse_nur Hanimlar merhabalar kalp sesini kacinci haftada duydunuz en son doktora gittigimde kese var ama kalp atisi henuz yok dedi yolladi.. daha önceden bir kaybim oldugu icin biraz stresliyim. 2 hafta sonrasi cagirdi ama bana zaman gecmiyor gibi
SuEr_Tu1512 NurAyse_nur Geçmiyor kız geçmiyorrrrrrr😬 Ayın 7sinde gitmiştim bende kese vardı 10-14 gün sonra gel dedi ayın 21ine aldım randevuyu daha cuma gününe çok var zaman gerçekten geçmek bilmiyor 🤷
NurAyse_nur Canansrcm maşallah bende 6 yim ama kese var sadece 2 hafta sonraya anca dedi doktor ama hgecen seferki bebegimde 8 haftalik duydum 1 hafta sonra kaybettim ya sanirim o yuzden stres icindeyim.. Allah’ım hayirlisiyla saglikla kucagimiza alip buyutmeyi nasip etsin
Canansrcm NurAyse_nur amin zaten 8 haftalıkken duyulduğu söylüyorlar biz erken duyduk içinizi ferah tutun
NurAyse_nur Nurellaaaaaaa1212 pazartesi gittim kanama alani var bir goruneyim belki kalp sesini de duyarim diye ama duyamadim kanama alani hala gorunuyor ilaca devam 2 hafta sonra gel diyip yolladi. Dikkat et dinlen vs. Elimden geldiginde yatiyorum ama bazen pek mümkün olmuyor. Kalp sesini duysam icim biraz rahatlayacak o zaman bir sonraki kontrolu beklemek belki bu kadar zor olmaz 😊 inşallah duyarim
NurAyse_nur Siareaaa Canansrcm BuketErkan PelinEtymz 1_Pandackk güzel dualarınız hepimiz icin olsun inşallah 🤲🏼 Allah isteyen herkese bu guzel duyguyu yaşatsın.. Rabbim hepimize bebeklerimizi saglikla kucagimiza almayi nasip etsin. 🤲🏼 İnşallah en kisa zamanda guzel haberlerler yine bir araya geliriz.
sinemysbaby PelinEtymz merhaba doğum yaptınız siz ve bebeğiniz nasıl acaba. Bende erken haftalarda kalp sesi dinledim ve riskliymiş şimdi çok korkuyorum. 5 buçuk ve 6 buçuk haftada dinledim. Bebekte hasar ve otizm yapar deniypr