Meryems1 7 haftalık hamileyim evde yanık kablo kokusu geliyordu bende çamaşır makinesini kontrol etmek istedim fişi arkasındaydı ileri geri yaparak kendime çektim bi tık zorlandım sonra azıcık geri ittirdim korkuyorum bir şey olur mu diye ?
Gul1935 Meryems1 kanama veya su gelmediği sürece birşey olmaz. Dikkat edin yine de bir kere kanama oldu mu riskli gebeliğe giriyor sonra
keyfimin-kahyasi-misin Meryems1 Bişey olmaz yahu sırtında tasimammisin somucta ama dikkat et yinede . Benim bı tane daha bebem var hep kucağımda binsorun yasamadim
Meryems1 keyfimin-kahyasi-misin benimde 3 yaşında oğlum var sürekli kucağımda 16 kilo onu mecburiyetten alıyorum ama ev işi yada böyle durumlarda insan kötü oluyo Allah korusun
keyfimin-kahyasi-misin Meryems1 Çok kafaya takma ama Dikkatte et tabi Ağrı leke tarzı bişey varsa direk git doktora
Meryems1 keyfimin-kahyasi-misin yok çok Şükür sonradan falan olur diye korkuyorum o yüzden şuan korkum
zeynephkn07 @Meryems1 benim 3. Gebeliğim çamaşır makinesi sıkmıyordu hamile olduğumu bilmiyordum ve ben çamaşır makinesini test çevirip hortumunu temizleyip tekrar yerine kaldırmıştım meğer hamileymişim hiçbir şey olmaz korkma sağlıklı embriyolara kolay kolay bişey olmuyor allahın izniyle
zeynephkn07 @Meryems1 26 haftalık oldum ben şimdi yani bildiğin makineyi taşıdım ben hiçbir şey olmadı çok şükür
Gul1935 Meryems1 herkesin birşey olmaz demesi sizin birşey olmayacağı anlamına gelmiyor. Herkesin hamileliği farklı. Kimi 20 kilo taşır birşey olmaz. Kimi ayakta dursa kanama olur. Bu nedenle siz yine de dikkat edin nolur nolmaz.
Parinas Meryems1 bugün eşimin bile hareket ettirirken zorlandığı ahşap ranzayı çektim arkasına telefonum düştü diye 🤭aşırı zorlamadıktan sonra öyle itme çekme kaldırma vs bişey olmaz. Düşük riski olsa o ayrı tabi