Zeyyas saglikciaanne amiin inşallah allah razı olsun ediyorum devamlı hem çocuk isteyenlere hem ne duası olan varsa onlara hem de kendime 😍🌸💞
Zeyyas T-B-H bende koku hassasiyeti fazla çok fazla oda beni mahvediyor ama tam anlamıyla bulantı kusma yok şuan iyiyim 🥰
Zeyyas yasemin_ysmn her hamilelik farklıdır bence iyi düşünün yada doktorunuza bi danışın içiniz rahat olsun 💞🌸
Zeyyas Meltemanneolsun bana arkadaşım dedi ki iç karnın küçükse dışa böyle daha çok yansır ama iç karnın büyükse ileri haftalarda şişmeye başlar dedi ama doktorumla konuştum da gaz şişkinlik diyor oda😘😇
Zeyyas ErsBegAs şuan bu kadar yok baya az bu şekilde bi iki defa oldu ama gaz şişkinlikmiş işte doktorum öyle dedi
H_M_ Zeyyas Allah kabul etsin inşallah ya rica etsem bana dua edermisin pazartesi hastaneye gidecem bebeğimin kalp atışını duyamadım daha insalalh duyarım diye dua edermisin 😔
Zeyyas H_M_ tabiki rabbim hakkınızda hayırlısı neyse o olsun inşallah😊 allah kucağınızı boş bırakmasın canım 💕🤲🏻
Sltnozmr Zeyyas duana beni de dahil edermisin Şimdiden çok teşekkür ederim bebeğimin sağlıkla kucağıma akmak istiyorum 🥹
rabiayy Zeyyas bende de arada böyle oluyor. Bende post açmıştım 😁😁 gaz dedi herkes. O haftalarda oluyor dediler