obli nurmltli61 bence sütyen daha kullanışlı. Doğumum nisanda olacak atletle terlerim diye düşünüyorum.
ddefnos nurmltli61 atlet giyen biriysen bence emzirme atleti özellikle evdeyken sutyensiz sadece onu giydim ama dışarısı içinde emzirme sutyeni alabilirsin
keyfimin-kahyasi-misin nurmltli61 ikisinide almadım😂😂yarım atlet tarzı olan şeyler işimi görmüştü İlkte
Hulu61 Emzirme atleti çok rahat ilk zamanlar evdeyiz zaten sürekli bide akıyor süt memeden en az 3 tane almanızı tavsiye ederim
Daisyy000 nurmltli61 Yazın doğum yapacaksanız sütyeni, kışın doğum yapacaksanız atleti🌺 Ben 20 aylık anneyim, yazın doğum yaptım 4 tane emzirme sütyeni aldım kullandım. Kışında 2 tane emzirme atleti aldım kullandım
Merve-metin nurmltli61 ben 2sinden de aldım çok rahat ettim kışın doğum yaptığım için atlet daha mantıklı hem sütyen hem atlet ama sütyenden de çok memnunum ikisini de kullanıyorum ben
Birannelikmeselesi nurmltli61 sütyen kesinlikle ama evde vs giymeye bir atlet olduğunda da kurtarıcı okuyor (göğüsleriniz çok büyük değilse tabi)
defnevedoruk nurmltli61 merhaba ben ilk bebeğimde kapsiz yarım atletler ile cok rahat etmiştim yine onlardan alacağım 🌸
gezentianne nurmltli61 Bana atlet daha kullanıslı gelmişti cunku atletsiz gezmem😀😀 Emzirme sütyeni üzerine de normal atlet giyilmiyor o yüzden direkt tek atlet giyiyiordm.Smdi dogum yaza geliyor emzirme sütyeni kullanırım genel olarak ama yine atlet cogunlukta
kalbiminpariltisi nurmltli61 göğsün büyükse atlet hiçbir işe yaramıyor kesinlikle emzirme sütyeni. Emzirme sütyenini de hm den al derim çok memnunum