Htcbyttt Babynurseeee bende diyarbakırda yaptırdım ama ben bahçeçi sağlıkda yaptırdım çokda memnun kaldım çok araştırdım ordaki yapan merkezlerin hemen hemen hepsiyle görüştüm
Mine38 Babynurseeee teşekkürler transferi bekliyorum mayisda olacak .sizdemi ordasiniz hangi doktora gidiyorsunuz
Mine38 Babynurseeee yumurta toplama oldu 2 embriyom var donduruldu Şuan rahim dinlendirme aşamasındayım Mayıs 15 i gibi trasfer süreci başlayacak inşallah .siz hangi aşamadasiniz
Babynurseeee Mine38 hadi hayırlısı olsun, ben transfer oldum uğur hoca çok başarılı için çok rahat olsuunnn
Mine38 Babynurseeee sizin sonuç pozitif sanırım hayırlı olsun .evet doktorum için herkes iyi diyor inşallah bende pozitifi görürüm
Ceylankumsal1- 3yıl önce Diyarbakır bahçecide yaptım genel olarak iyi bi merkez çok memnun kaldım. İlgililerde. İlk denemem negatif oldu. İkinci denemem de pozitifi gördüm. Kızım şimdi 2 yaşında❤️
Babynurseeee Mine38 inşallah canım tek sıkıntım şehir dışında oluşum oradayken bile kolaylıkla giremiyorduk yoğunluktan şimdi telefondan ulaşıyorum
Mine38 Babynurseeee bende şehir dışından gidip geliyorum .transferde nasıl yaptınız hemen yola çıktınız mi kaç saatlik yolculuk yaptınız sorun olmaz inşallah
Babynurseeee Mine38 bir gün orda misafir ediyorlar hastanede gerçekten çok ilgilendiler. Ertesi sabah doktor artık çıkabilirsiniz demişti o zaman çıktık
Mine38 Babynurseeee aa çok iyi inşallah beni de 1 gün yatırırlar .aklıma takılmıştı yol sorun olursa diye öyle olmasi çok iyi oldu .
Babynurseeee Mine38 ya aslında doktorumuz iki saat içinde eve gidenler oluyor demişti ama biz riske atmak istemedik onlarda misafir edince kaldık
Mine38 Aysenur_6101 evet emin adimlarla ilerliyor degerlerimden biri biraz yüksek çıkmıştı riske atmadı erteledi tedaviyi .henüz transfer yaptırmadım siz başladınız mi