Herkese merhaba öncelikle bende ikiz gebeyim maalesef 24 haftamda fark edildi rahim kısalığım 20 mm miş hemen yatış verdi 1 hafta yattım ve sadece prolüton iğne vurup progeatan fitil kullandırdılar başka serum ilaç filan vermediler neyse güya beni doğuma kadar çıkarmayacaktı sonra taburcu edildim taburcu olduğum gün eve geçerken arabanın sarsıntısına mı oldu bilmiyorum arabada sancılandım eve geçtik öğün zor sabahladım sabah geri şehir hastanesine geldin iyiki geldim 17 mm olmuş ve 1 cm açılmam vardı sancım da cabası aldılar beni doğum salonuna çok kötü unutulmayacak bir gün yaşadım ama hepsi ben ve çocuklarımın iyiliği içindi herkes öğün beni doğuracak diye bekledi sezeryana hazır bekliyordum suyumun gelmesi beklendi ama şükür 🙏 ki rabbim çok büyük suyum gelmedi sabah beni servise çıkardılar ağrılrım dinince çok şükür 7 gündür servisteyim 13 mm ile devam ediyorum wc harici kalkmıyorum dr kaldırmıyor nereye kadar gideriz bilmiyorum ama rabbim çok büyük kurban olduğum mevlam bana dr sen bu açıklıkla ikiz gebelikle nasıl geldin bu haftaya dedi gerçekten çok şanslısın dedi 🤲