Taha Ben de karnıma düşer düşmez erkek dedim hatta ipleri bile mavi alıp ördüm ne hisse artık 😂 doktor geçen yüzde 80 kız demez mi ben bi şok 😂 bence de bekleyin ben bile çarşamba tekrar gidicem kesin öğrenmek için 😊 17 haftalık olduk
Bebegimm__ beyazz hayır devlet hastanesinde ikili test için gitmiştim uzun bi süre inceledikten sonra %90 erkek dedi güldü ama ben pipiyi görmedim😇
Fatmmaa Bebegimm__ canım zaten kordon yukarı da bebeşin cinsel organı aşağı da oluyor doktorlar kordon olup olmadığını anlıyorlar onun 🧿🧿
SevcanKumluca Bebegimm__ canım 11 haftada bana da erkek gibi dedi 13. Haftada kıza benziyor dedi 🙈 şuan göstermiyor henüz cinsiyeti 15 haftalık olucaz bu hafta gidicez bakalım inşallah gösterir 🥰🥰
2_bebeli Bebegimm__ ay hayırlı uğurlu olsun Rabbim gönlünüze göre versin inşallah 🙏 eşim kız olmasını çok istiyor. Ama ikimizin de içine erkek doğuyor 🙈😀bizde 2 hafta sonra kontrole gideceğiz inşallah bizde öğreniriz🤲🏻
Sedef-345 Bebegimm__ bende 15+2 de öğrendim erkekti , Burdaki yorumlardan acaba değişirmi diye teredddüt ettim , 18+1 de yine gittim farklı dr a oda erkek dedi:)) bence değişmez .
031965 12-12. Haftalarda erkek dediler gönlümden hep kız geçiyodu ilerleyen haftalarda kız olduğunu öğrendik hayırlısıyla kızımız olacak:) sana da tavsiyem bi kaç hafta bekle
EbruKrhn Bebegimm__ 16. Haftayı bekleyin bence bana 12 haftalıkken kız dendi başladım hırkalar yapmaya sonra 17 de erkek olduğunu öğrendim😄
Rabia12 Bebegimm__ benim oğlumda da dr kesin erkek dedi tam görülmese sana garenti vermem değişebilir diye dedi ama %100 erkek dedi kaç dr gittiysem onlarda öyle dedi değişmedi yani. Sana da %90 demis sanmam değişeceğini 😇
EbruKrhn Bebegimm__ ablamda hamile onada ilk erkek dedi doktoru😄 oda kızmış meğer😄😄 şok olmuştuk değiştokuş yaptık sağlıklı olsun gerisi önemli değil ama alıştırmayın hemen kendinizi😊