Kbraa_27 Kızlar regl göre 6+3 günlüğüm amaa bugün kese ve yolk salt kesesiinide gördük boş gebelik değil ama bebek küçük henüz göremiyorum dedi doktorum 10 gün sonra bakalım dedi. Üzüldüm bende benim bebeğim neden gözükmüyor 🥹
Eda42_ Kbraa_27 Daha dur annesi Yeni gelişiyor büyüyecek on gün sonra kendini görüp kalp atışını duyacaksın stres yapma yavaş yavaş büyüyecek inşallah hayırla sağlıkla kucağına alırsın inşallah amin amin 🤲🏻🤲🏻🤰🏻🤱🏻🤲🏻
Kkardelenn1 Kbraa_27 henüz çok erken stres yapma 10 gün sonra cok rahat bir şekilde hem benek hem kalp atışı görünür inşallah 🙂
Krystal Kbraa_27 Bana da belirginleşmemis dediklerinde oturup ağlamıştım 😅 ilk gebeliğim benim de 1 hafta sonra gidince kalp atışını da duydum rahatladım. Darısı sana 💖💖
Kbraa_27 Eda42_ ay çok teşekkür ederim cevap için Aminn inşallah 🤲biraz üzüldüm ama küçük sonuçta dimi birde yolk salk kesesini görmekte önemli doktor oda var dedi 10 gün nasıl geçecek bilmiyorum 🤭
Eda42_ Kbraa_27 Sevinç mutluluk heyecan ile geçecek minicik bebeğin büyüyecek onu görmenin heyacani herşey yolunda gider sağlıklı gebelik geçirirsin inşallah amin 🤲🏻🤲🏻🤰🏻
Kbraa_27 Krystal Ayy inşallah ya aslında doktor bişey demedi kesede var yolk var boş bi gebelik değil dedi ama gel gelelim ben işte 10 gün nasıl geçer bilmiyorum 😅
bereninannesi__ Kbraa_27 aslında 10 gün sonra bile tam bebek gibi göremezsin. En güzel 10. Haftada görünüyor. Kolları falan oluşmuş oluyor 🥹
Kbraa_27 bereninannesi__ Doğrudur ama en azından bebek burda kalp atışını duysam oda yeter bana şimdilik 🤭