YavruKurtveAnnesi Kuromi teşekkür ederim 🌸 Amin inşallah cümlemize nasip olsun sağlıklı doğumlar sağlıklı bebekler💞🌸
asli0101 Kuromi içini ferah tut 14+5 oldum kese etrafı kanamam sürekli vardı kan uyuşmazlığıda kanama yapıyordu sanırım hem kan uyuşmazlığı iğnesi oldum hem de progestan fitil ve iğne kullandım
asli0101 Kuromi şuan için düzeldi ama lekenden devam ettiği için fitile devam ediyorum sanırım hala kese etrafı var
Yogurtlupilav Kuromi bende de oldu uzu N bir süre progestan kullandım. İçinizi ferah tutun bebeğin oluşumuna bir zararı olmayacak. Geçecek Hatta doktorum” aldırmayı düşünüyorsan acele kara vermelisin” demişti, kanama kendi kendine yok oldu sonra..
Edailkemomm Kızımda aynı sorunu yaşadım devlet hastanesi kürtaj yapacaktı sağlıksız gebelik diye biz özele gittik öyle birşey yok vücut o kanı emebilir de dışarı da atabilir dedi sadece düşük tehliken var dinlen 2 hafta sonra gel dedi gittiğimde vücudum kanı emmişti progestan falan kullanmadım kızımda şükür şuan 17 aylık 😊 sizde inşallah sağlıklıca kucağınıza alırsınız 🤲🏻
Balbebek012 Kuromi arkadaşımın da aynı durumu vardı şimdi kızı sağlıklı 6 yaşında. Bu tip durumlar olabiliyor doktor kontrol ünde kalın en önemlisi bu
Ayse71 Kuromi kuzum benimde öyleydi yani kanamam vardı kese etrafında doktor dinlenmem gerektiğini söylemişti ve sürekli dinlendim ağır iş yapmamaya çalış sonra kendiliğinden geçiyor