Yektek22 Baciko nasıl geçti trasnfer anı? Doktor neler söyledi yapman gerekenlerle ilgili ? En yakın zamanda olumlu haberini alalım inşallah
Mftt Baciko Rabbim güzel haberler almanı nasip etsin inşallah, eminim pozitif olacak 💕 bende tüp bebek ile hamileyim sürekli pozitif düşün canım
S-nur1 Hayırlı olsun bebişin sıkıca tutunsun sana güzel beslen ceviz badem bol su avokado yumurta mutlaka tüket inşallah güzel sonuçlarla gel🌸
Baciko Yektek22 canım yat dinlen 3 gün çok önemli ağır hareketler ev işleri yapma dedi paso yat dediler dinlen dediler
Baciko Mftt canım ya bende çok özür dilerim transferim ilk günü ve ikinci günü silik kan geldi peçeteye sende oldumu transferde kendimi çok kastım acabamı dedim alakalı olabilirmi birde regl 3 gün var nasıl olucak
Mftt Baciko benden gelmedi ama doktorum gelebilir kan veya lekelenme korkma demişti, dondurulmuş embriyo muydu sizin? Regl 3 gün kala mı transfer oldunuz
Mftt Baciko taze transfer adette yakın oluyor bildiğim kadarıyla tam bilgim yok, benim dondurulmuştu ya
tazecikannee Baciko inşallah hayırlı haberler alırsın canım ben 2 hafta önce oldum maalesef negatif pozitif haber alırsınız