Ayse3434ay tugceguler aşırı bel ağrım kı hayatta belkı ağrımayan bırıyım ordan hıssettım farklı bırsey oldugunu
Rusapolat tugceguler kasık karın ve bel ağrısı, koku hassasiyeti ve aşırı derecede yorgunluk ve uyku hali
Cnn_23 tugceguler ben 3 gün kala yaşadım regl gibi ağrım geldi heralde adet olcam.dedim ayın 28.inde adet olmam lazımdı bu ağrı 25 inde başladı ertesi gün ise kahverengi leke gördüm iki gün üst üste sonra test yaptım pozitif çıktı bu şekilde öğrendim ben
ddefnos tugceguler adetime yaklaşan günlerde adet sancısı her an olacakmışım gibi, goguslerim sızlıyordu resmen üstüne yatamıyordum, bide aşırı duygusal bi hal çok gereksiz bisey için aglamistim😅
Yaprakunallar Kızlar benim adet günüm bugün veya yarın , yüzümü kulaklarımın içini alev topu gibi ateş basıyo arada kollarımda yanar gibi yanıyo bu belirti olabilirmi yaa ?
bildircinannesi En erken belirti koku hassasiyeti bence ben kızımda ilk olarak koku hassasiyeti ile şüphelenmiştim ve adetten önce de öğrenmiştim ben de mide bulantısı3. Ay gibi başlamıştı