1gokces kızlar ben 17 +4 hadtalıkhamileyim doktor bana 5 gün önden gidiyor bebek dedi ben şimdi happy momdaki tarihi değiştireyim mi yoksa normal kalsın mı yani aslında suan bebek 18+2 oluyor
bereninannesi__ 1gokces benim neredeyse 10 gün öndeydi. Geçende haftasına düşmüş. Oynayabiliyor yani değiştirmeni önermem
Merloza 1gokces ileride olduğu, hızlı geliştiği anlamına gelmiyor :) siz haftasını aynı şekilde takip etmeye devam edin.
Sila41_ 1gokces evet değişitr bende 6 gün önden gidiyprum değiştirdim usgde çıkan gün kayda alınıyor sende tam gününde takip edersin
babyiscoming_ 1gokces ilerleyen haftalarda haftasını yakalıyor zaten çok erken bi dönemdesin değiştirmene gerek yok son adet tarihin önemlidir
Esraerdgn95 @1gokces bende 4 gün ileri gidiyorum. Değiştirmene gerek yok canım hemşire öyle demişti bana. Gebe izlemde sorduğumda. Normalmış bu tarz durumlar. Değiştirmek için 2 hafta kadar absürt bir gün geçmesi gerekiyormuş.
1gokces babyiscoming_ Sila41_ Merloza bereninannesi__ herkese teşekkürler kızlarrrr Esraerdgn95 babyiscoming_
Sule45 1gokces benim 10 gün önden gidiyor en başından beri 27 haftalığım sen kendi gününden say haftalar ilerledikçe haftasını yakalar dedi doktor bana
DarkLuna 1gokces benim de doktorumun dediğine göre 3 hafta ileride demişti haftaya şeker yükleme için randevu aldım gideceğim bakalım ne diyecek bu kez
poyrazmom_ 1gokces benim 2 hafta önde gidiyodu hep sonradan haftasını yakalıyo canım değiştirmene gerek yok
mavimilenaaa Merhaba , son regl tarihime göre 34+5 olması gerekiyor bebiş ama ultrasona göre 36+1 2900 kg görünüyor . Doktor iri bir bebek olabileceğini sorun olmadığını, uygulamada değiştirmeme gerek olmadığını onun son regl tarihini baz aldığını belirtti 🙋♀️