Me_liike Ars2223 merhaba ben mochi eller serbest almayı düşünüyorum baya şarj gidiyor mu çekim gücü kullandıkça azalma var mı ilk bebeğimde manuel aldım o kadar zordu ki şimdi eller serbest olandan almak bana daha mantıklı geliyor
Girlmama Me_liike evet elektirikli e bebekten almistim lansinoh eller serbest modeli alacaktim ama cok sık sagim yaptigim zamanlar oluyor ve ona sarj dayanacagini sanmam
Girlmama Me_liike lansinoh alacaktim ama sarji biterse ortada kalacagim icin cunku sık sagiyorum sutumu onun yerine philips avent essential aldim gayet memnunum
mervebusra Kullanan hanımlar tek olarak kullansak yeterli olur mu siz nasıl kullanıyorsunuz tek mi aldınız çift mi
AnayimBenAna_ MhysaTheGreat ben bebebao p1 aldım 15 gündür kullanıyorum herhangi bir sorun yaşamadım şu süreçte iyiki almışım diyorum
mysunshine1 AnayimBenAna_ hala kullanıyor musunuz acaba memnun musunuz bende almayı düşünüyorum da araştırıyorum en mantıklısı bebebao gibi geliyor çünkü yedek parçaları ve flanş için yan ürünleri var