LareninAnnesi Bebeğimizin ilk dişi ve ilk saçından gümüş kolye yapıyorlar az önce sponsorlu reklam olarak instagram da çıktı görünce ba-yıl-dım resmen ben çok beğendim sizlere de haber vermek istedim belki siz de istersiniz😍 (hoş gerçi ilk dişine sahip olmak için 6-7 yıl beklemem gerekebilir o yüzden ilk saçıyla yaptıracağım nasipse 😀 ) https://www.instagram.com/p/BtZSOuthTyk/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=17mhig3z56ou5
Denisss LareninAnnesi facebookta elifinhobitasarım sayfasindada cok guzel seyler var ordanda bakablirsiniz 😊 instagramda var sanirim ama adini bilmiyorum. Disi yeni yeni goruyorum bende anne sutu ve bebegin sacindan gordum onu dusunuyorum 😊
LareninAnnesi Aynı şekilde eşime de bunu yaptırabilirim kızımın saçından ay yıldızlı yüzük 😍 https://www.instagram.com/p/BtVyDwEhGl8/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=6dfkofwa9ya4
SerminMutlu 350 tl istiyorlar bence gumus bir kolyeye o kadar verilmez tercih meselesi tabiki ama bebisin bir surü eksigi alinir o paraya kücük kolyeler var takicilarda 5 6 tl fiyatli onlardan alip bebisin sacini icine koyup saklayabilirsiniz bir harf yaziyolar diye verilmez bence
LareninAnnesi SerminMutlu Tercih meselesi tabi ömür boyu bozulmadan saklayabileceğim üzerimde taşıyacağım birşey için ben veririm. Bide sadece gümüş değil sanırım altın kaplama var üzerinde. Gümüş üzeri altın kaplama
LareninAnnesi SerminMutlu Bir de 5-6 tl fiyatlı dediğiniz kolyeler ter değince kararıyor gümüş değiller. Benim alerjim var mesela imitasyon takınca kabarıyorum bide uzun ömürlü olmuyo cidden
SerminMutlu LareninAnnesi siz bilirsiniz tabiki benim sahsi fikrim bu sadece gule güle takın inşallah
Mayasey Bne bu sayfayı takip ediyorum epeydir. Aslında fikir güzel ama kolye tasarımı beni pek cezbetmiyo. Elbette siz beğendiyseniz fikir güzel yaptırın derim. Annem kardeşlerimin saçını saklar hala.. Benimkini düşünememiş sanırım 😔 ilk çocuk olmanın azizliği işte 😣
Badesmom Fiyatı ederinin çok üstünde bence normal makul seviyelere indirmeliler işte milletin hevesinden rant sağlıyolar
LareninAnnesi Lucky Evet ilk kez görünce dayanamadım paylaşayım dedim 🤣 Özellikle dişler çok tatlı ama anca 6-7 yaşında yapılır o bölüm😁