Qonca652 yumurta, kaşar, ceviz, tahin pekmez her gün kahvaltımda oluyor. Haftada üç dört gün yarım veya çeyrek şeklinde avokado oluyor bide kahvaltıda. Her gün 1-2 tane muz yiyorum. Şeker problemim olmadığı için günde muz haricinde2- 3 porsiyon meyve yiyorum genelde portakal, armut falan oluyor. Haftada veya on günde bir balık yemeye çalışıyorum. 5-6 gün yemeklerde et, tavuk, köfte türü oluyor genelde bir günde bakliyat şeklinde oluyor. Her gün kefir içiyorum. Gün içinde acıktığım zaman yoğurt-granola karışımı yapıyordum sonra yulaf lapasınında bebekte iyi kilo aldırdığını duydum o yüzden bi gün yoğurt granola bi gün yulaf lapası şeklinde bi düzen oluşturdum son bir haftadır. Günde bir kere maden suyu içiyorum. Bir avuç kadar kuruyemiş yemeye çalışıyorum son zamanlarda çiğ kabak çekirdeğini de ekledim. 2-3 saatten fazla bir şey yemeden geçirmemeye çalışıyorum ben acıktığımı hissetmesem bile bebişin enerjiye ihtiyacı oluyormuş o yüzden zor da olsa atıştırıyorum bol bol ara öğün yapmış oluyorum. Bu şekilde benimde kilo alımım hızlanmış oldu ama napalım artık bebişler beslensinde sonra bi şekilde veririz diyorum. Bi de tabii işin genetik kısmı veya kan akışıyla ilgili kısmıda var biz ne kadar zorlasakta almayabiliyorlar ama yinede böyle dikkat edince içim rahat ediyor