YavruKurtveAnnesi Byzanur belirtim yoktu reglime 4 gün vardı afedersiniz tek seferlik ilişki olmuştu ben bir an da dedim ben hamileyim 😅
Byzanur YavruKurtveAnnesi bizdede aynı oldu korunmalı oldu ve 1 haftadir hamileyim bence diye düşünüyorum bir kac kişide hamilemisin dedi
Ceku256 Byzanur ben annem ve eşim üçümüz de hissediyorduk nasıl olduysa 😂 Bi gün uyumadan önce dedim ki Allah’ım nolur hamileysem rüyamda göreyim boşuna umut bağlamayım. Rüyamı hatırlamıyorum ama sabah uyandığımda AA demekki ben hamileyim diye sıçradım yataktan. Gerçekten rüyadan 3 gün falan sonra öğrenmiştim.
Byzanur Ceku256 bende bu gece yatarken böyle diyim inşallah görürüm test yaptım negatif çıktı ama günüm geçmedi o yüzdendir diyorum
Buseninsureci Byzanur ben değil ama eşim biz hamile olduğumu öğrenmeden 1 hafta önce sen ya hamilesin ya da bu ay hamile kalacaksın dedi markette gezerken alakasız bi anda ve 1.5 yıldır olmuyordu ilk kez böyle bir şey hissetmiş
serentaas Byzanur hissettim yemeğe gitmiştik eşimle çiğ et vardı yemedim hamileyim ben diye 😅 bir de ağustos ortasında turşu alıp yiyordum eltim yeni doğum yapmıştı şaşkın şaşkın bakıyordu 😅😅
staRmama Byzanur hiç içime doğmadı hiçte beklemiyordum maydonoz çayı içecektim eşim içme hamilesin dedi 😂
nurkarakass Byzanur ya ben istemiyordum, eşim istiyordu çocuk. Ben biraz daha vakti var kafasındaydım ama korunmuyordum da, sadece geri çekilmeyle kaldım 🥴 o yüzden bundan sonra %100 korunmaya dikkat edicem hangi yöntemler varsa 🤣🤣 hele Bi doğurayım da 😁
fehuvenus Byzanur beta negatif çıkmasına rağmen doktorun verdiği antibiyotiği içmeye bir türlü elim gitmiyordu. İçim huzursuzdu içemedim, meğer hamileymişim 3 gün sonra beta pozitife döndü. Sağlıklı gebelik değildi tabi o ayrı