nurunuzgeldi Kilolu gebe kalan dostlarım kaç kilo aldınız süreç nasıl gidiyor ben 97 de hamile kaldım şuan 99 100 arasında değişiyor 5 aylık olacağız 1 haftaya sizde durumlar nedir umarım biraz veririm
Emanetimi_bekliyorum nurunuzgeldi ben de yüksek hamile kaldım yeni hamileyim inşallah almam dikkat etmeye çalışıyorum
Papatyam2608 nurunuzgeldi bende 87 kıloyşa hwmile kaldım başta hiç dikkat etmedim 8 kılo aldım 7 aylım hamileyim şimdi çok dikkat ediyorum gebelik şekeri çıktığı için 4 haftadır hiç kılo almadım
Dedekurt nurunuzgeldi Ben 120 kiloyla hamile kaldığım için bu dediğiniz kilolar bana yüksek gelemiyoru en kilolu benim bence 😂 ilk üç ayın son kısmında 3 kilo verdim 117 olmuştum. Şuan 21 haftalık oldu daha bugün kontrolde tartıldım hala 117 kiloydum verdiklerimi geri almamışım şükür
nurunuzgeldi Emanetimi_bekliyorum yürüyüş yapın bol bol ve hamur işi ve şeker çok tüketmeyin zaten almazsınız
nurunuzgeldi Papatyam2608 Papatyam2608 ben de bazen ediyorum bazen etmiyorum ama daha çok dikkat etmem lazım
nurunuzgeldi Rabianur19 ekmek hamur işi tüketmemeye çalışıyorum genelde onlar bana kilo aldırıyor şeker hiç tüketmiyorum spor yapmadım hiç yapsam belki biraz verirdim
nurunuzgeldi Edanursoylu yine de çok almamışsınız ya doğumdan sonra gider inşallah güzel bir doğum geçirirsiniz 😊
Beboko52229 95 kilo ile hamile kaldım şuan 16 haftalığım 94 le devam ediyorum bakalım, inşallah böyle devam eder🫣