Efendininannesi busra05_ evet bende sevdim kendisini birde arkadaşım derya kanza gül hanımda doğumunu yaptı onuda tavsiye etti etti ama kuzenim 3 çocuğunuda muhabbet hanımda doğurunca ona gitmek istedim
busra05_ Efendininannesi Saglıkla alın inşallah kucagınıza, derya hanımda çok ilgili muhabbet hoca gıbı sadece daha enerjik hareketli bi kadın kendısı😃🥰
armanbebekk Cansu_Demirtas oğuz hocadan çok memnunum herşeyi en açık ve detaylo şekilde anlatan bir doktor başka hastanedeydi önceden yer değiştirdi şuan burda hastaneyi pek bilmiyorum 2 kere gittim lüks sayılmaz sırf doktordan dolayı oraya takipliyim
Ebrueren armanbebekk bende oğuz beye gidiyorum oğlumda doğumama o girmişti şimdi kızıma hamileyim 33 haftalık ve yarın kontrolüm var doğum fiyatıda sorucam sizin bilginiz varmı
Fatmet armanbebekk Ankara medikal park Oğuz hoca değil mi ♥️ bende ona gidiyorum. Mükemmmel bir insan
Cansu_Demirtas armanbebekk bende ona gidiyordum diger hastaneden ayrılınca tedirgin olup bıraktım ama doktor olarak tanıdıgın en iyi doktor
busra05_ Bsrackla merhaha evet çok memnunum inşallah orada yapacağım doğumu çok ilgili çok kibar bi hekim hastanedeki tek alanında doçent doktor
Efendininannesi kelebek38 ben çok memnun kaldım kibar ve güleryüzlü bir doktor kuzenim 3 doğumu onda yaptı kolay kolay beğenen biri değildir çünkü bende denemek istedim şimdilik devam ediyoruz
Perde41 3nmber merhaba bende yeni hamileyim. İlk doğumumu orda yaptım ve çok memnun kaldım. Şimdi doğum fiyatları ne kadar acaba bilginiz var mı?
Kubra_Aksoy01 Htccndn Ayn Adana da hastaneler ve doktorun üstüne hastane ve doktor tanımam Adana’dakiler çok iyi ya bizim kiler beş para etmezler 🤦♀️
betulsezgin2018 Brcu145366 perinatolojide murad gezer takipliyim ( tansiyonum yüksek olduğu için perinatolojiye gidiyorum genelde kontrole vs), normal muayeneme de ayşe betül albayrak a gidiyorum ama onun asistanları bakıyor.
Tugcaduman 1_Pandackk Trabzon yıldızlı MedicalPark hastanesi Aynur söğüte gidiyorum sendika indirimi var %15 1850 tl ödüyoruz doğum için de 32 bin istediler
Gamze35Ata İzmir de özel bir kliniğe gidiyorum 3.500 muayene , 70.000 doğum ücreti 🌸 perşrmbe gunu doğuruyorum🥰😬
Emrahirem Ankara Etlik lokman hekime gidiyorum Doktorum Hatice Çelik. Çok memnunum. Doğum paketi 50 bine almıştık ama şimdi zam gelmiştir
Nesli97 Emrahirem evet yeni dönem 63 bin olmuş. Bende etlik lokman hekimde mine hocaya gidiyorum. Muayene ücreti 1750 liraydı askeri personel olduğumuz için 1560 ödüyorduk. Doğum paketi de 63 bin olmuş benim orda ikinci doğumum olduğu için %5 indirim yaptılar 59 a geldi. Taksit imkanı da çok.
Brcu145366 betulsezgin2018 benımde şekerden dolayı perinatolojiye gıdıyorum.Murad beye ondan önce savaş kambur var ona gıdıyordum
eedanury Ben de istanbul kurtköyde lokman hekim hastanesinde Opr. Dr. Gülcan Akdemir’e gidiyorum. Muayene ücreti 2450 TL. Ama çok çok memnunum, arkadaşım da bu doktorda doğum yapmıştı, çok bilgili ve ilgili bir hekim
Emlll eedanury bende Gülcan hanıma emseydeyken gittim eve yakın diye. Aslında asıl doktorum karşıda çokta iyi ama hem kendinin hem hastanenin doğum ücreti 100 bin küsürü geçiyor. O yüzden tekrar Gülcan hanımı istiyorum ama lokman hekim için çok ilgisiz ve kötü diyorlar bilemedim. Sizin kaçıncı hafta yani doğuma yakın mı ?
busragamze eedanury Bende Gülcan hanıma gidiyorum inanılmaz iyi bir doktor ilk gebeligimde doğumumu Gülcan hanım gerçekleştirdi çok memnun kaldım hem sevecen hem bilgili hem de çok sıcakkanlı bir doktor kendisi Nasipse inşallah ikinci dogumumda da kendisiyle olacağım Doğum fiyatı için bize emseyden takipli hastası olduğumuz için normal dogum 35 bin Sezeryan doğum 40 bin fiyat verdiler
betulsezgin2018 Kubra_Aksoy01 Anadolu yakasında üsküdara bağlı semtin adı zeynep kamil zaten kadın hastalıkları doğum üzerine tam teşekküllü bir yer öneririm