Aslanparla3 16 haftalık gebeyim ve böbreklerinde büyüme varmış kız bebek bilgisi olan yaşayan varmı aranızda
Ilayda_95 Aslanparla3 kaç cm canım benim de yirminci haftalar da büyümesi var diye perinotolojiye yönlendirdiler şuan 31 haftalık olduk büyümesi durdu 7 cm altında ise moralini bozma 7 cm e kadar normal sayılıyor üstü için doğum sonrası cerrahi işlem yapılıyor
Busegull Aslanparla3 evet ikiz kızlarım dan birisinin 11 mm idi doğdu 12 olsaydı stent takılacaktı ama kendiliğinden bir ayda geçti
-sum- Busegull benimde 22. Haftada detaylı 6,2 çıkmıştı 32. Hafta tekrar bakıldı 7,8 e yükselmiş endişelenmiştim sizinki doğunca kendiliğinden mi geçti benimde kız bu arada
Busegull -sum- evet kendiliğinden geçti şu tüketimine dikkat ettim kızımın çok su vermedim ama suyunuda ihmal etmedim geçti
-sum- Busegull nasıl yani bebekkenden mi su verdiniz süt dışında normslde verilmiyor ya bu özel durumdan dolayı mı bilmediğimden soruyorum
Busegull -sum- hayır kuzum 6 aylıktı başladım şu vermeye tekrar etmesin diye su tüketimine dikkat ettim
Ilayda_95 Aslanparla3 7mm kadar risk teşkil etmiyor kontrollü ilerlemekte fayda var evet cm yazmışım yanlışlık olmuş şuan 33 hafta da büyümesi durdu perinatoloji de iki hafta kontrollü gittim sorun olmadığını 7 mm üzeri risk teşkil ettiğini söyledi endişelenme bende çok panik olmuştum