Ayshababy AlyaO kızlar burda kaç kişide görüyorsunuz bu testler doğru sonuç vermiyor prodictor yada prodoctordan başka test kullanmayın bunlar doğru sonuç vermez bile bile yapmayın
GezenTavuk_2 AlyaO Bu testlerden almayın bu testler çok yalancı pozitif vs veriyor forum bunlarla dolu eğer şüpheniz varsa ya kan verin direk yada prodoctor erken gebelik testi alın
Ztkn2 AlyaO inşallah doğru sonuç vermiştir inşallah pozitif haber alırsınız 2 nisanda da bizim transferimiz var inşallah olumlu sonuçlanır . Ama bana sanki pozitif test gibi geldi rabbim ümidinizi kestirmesin 😍❤️
AlyaO Asi_07 transfer oldum doktorum hiç bir şekilde test istemiyor test gününe kadar. transferle birlikte 5.günüm. Ben meraktan yaptım böyle çıktı
mucizem4423 AlyaO canım daha çok erken başka şeylere odaklan benim hiç çıkmamıştı 6. Gün gayet güzel var gibi görünüyor ama gününü bekle nolur nolmaz 🥹
Ayshababy AlyaO bu testler yanlış sonuç verebiliyor canım bence gününüzü bekleyip kan verin daha iyi 🌸
AlyaO Ztkn2 inşallah canım çok teşekkür ederim 🥰 Umarım senin de transferin olumlu sonuçlanır canım 🥰❤️
AlyaO GezenTavuk_2 hiç görmemiştim bu testin yalancı pozitif verdiğini ilk defa kullanıyorum ben de. Bilseydim almazdım şimdi daha da kararsız oldum. İnşallah bu testte doğru gösteriyordur