Beyzaylmaz Haftanın sonunda başladı 1 haftadır su gibi akıntı var sabahları kalkınca direk çok fazla geliyor gün içinde az az başına gelen var mı
Maviss718 Beyzaylmaz enfeksiyon olabilir idrar tahlili yaptır benimde hamilelikte oluyordu ama sizin dediğiniz miktarda değil di doktorun sorun görmediyse enfeksiyon kaynaklı olabilir bol su iç
Bhado33 Beyzaylmaz bende 24+3 üm bende de 1 haftadir oluyor. Ama bendeki mukuslu uzayan bir akıntı. Fitil verdi doktorum bugun başlayacağım
esrasavas Beyzaylmaz merhaba canım aynı sorun bnde de var enfeksiyon kaynaklı olduğunu söyledi doktorum
Beyzaylmaz hamcokelek33 merhaba hayır ayaktayken oluyor özellikle ilk kalktığımda çok fazla peçete kullanıyorum kuru kalması için tüm peçete ıslanıyor
Beyzaylmaz Shnkh yok enfeksiyonumda temiz çıktı, zaten peogestan fitil kullanıyorum ona ara verdim 2 3 gün fakat az bi azalma oldu yinede aynıydı tekrar başladım arttı
Sumeyye_28 Progestan kullandığım zaman bende de aynıydı o yüzden bez kullanıyordum ilacı bıraktıktan sonra normale dönüyor merak etme
Beyzaylmaz Sumeyye_28 yaa ciddi misin baştan beri kullanıyorum aslında son 1 haftadır artınca korktum bebeğin suyu mu diye özelde takipliyim doktorumda izinde artık yarın mecbur devlete gidicem psikolojim bozuldu. Çok sağol teşekkür ederim yazdığın için
Sumeyye_28 Beyzaylmaz ağızdan alınca bir fark olmuyordu ama fitil olarak aldığımda kullandığım gecenin sabahına direkt su geliyordu. Rica ederim yine baktırın tabi aklınızda soru işareti kalmasın