Şehir Hastanesi’ne gidiyorum bı kaç Dr var kendileri muayne ediyor onlara gitmeye çalışıyorum ama asistanlarada muayne oldum bir sıkıntı yaşamadım ikili tarama testi yaptırdım yaşa bağlı risk çıktı aminiyo sentez onerdiler kabul etmedim böyle bir mudehaleyi bu testlerin sonucunda olumsuz bir şeyde çocuğun yaşamına son vereceklerini duydugumda 3 lu taramayida yaptırmadım her haliyle kabul ediyorum ben dedim ayrintilida çok şükür sağlıklı çıktı ebe desteği gebe okulu hepsi mevcut çok güzel takip ediyorlar ben çok memnun ayrılıyorum ordan o kadarda kalabalık olmuyor randevu alıp gidiyorum zaten ozel hastane gibi ilgili davranıyorlar bence haftaya şeker yükleme testim var öyle git eczaneye al gel demediler biz yapiyoruz dedi doktor bence Hacettepe falan çok eskide kalmış bir hastane yeniliklere kapalı kendi yönetimi kendi kurallarinin dışına çıkamamis ilgi alaka yonundende kişisine göre muamele ediyorlar eşit davranis yok gaziye gidin daha iyi bence Hacettepe yerine illa üniversite hastanesi olsun diyorsaniz bide öğrenciler öğrenmek için deneme tahtasına donduruyorlar hastayı şahsen en son tercih edecegim.hastane Hacettepedir benim