Emrahirem Bana doktorum 13 Ağustos dedi doğum için. Bende kendim 2 Ağustos doğumluyum. Acaba oğlum benle aynı tarihte doğar mı merak ediyorum 😊
Busegull Emrahirem bana söylenilen tarihten 1 hafta önce doğum yaptım ikizlerimle doğum günümüz aynı yani 3 kız doğum günümüz 10 Aralık neden olmasın 🧡
babyiscoming_ Emrahirem 28 şubatta doğum gözüküyordu, sezaryen için 24 şubata gün verildi. 18 şubatta doğsun benim doğum günümde dedim. 14 şubat sevgililer gününde doğdu😂
Glhayat_54 İlk cocuğumda özel takipliydim. 7 şubat dedi doktor ve tam 40.haftamda suni sancıyla 7 subatta doğmuştu.. İkincisi devlet takipliyim 14 haziran gözüküyor bakalım 😊
Tugbabahceci _Zeynep_1234 her doktor bir değil işte ilk dogumumu yaptıran doktor 37+4 de aldı sezeryan bu doktor bekletiyor 😊
Tugbabahceci defnevedoruk hayır yani çocuk bide makat geliş miş bu sefer. dönmez diye düşünüyorum bu saatten sonra diyor.bebegimde çok hareketli başını sürekli sertlestirip duruyor gobegimde 😊aşağı doğru da tekmeler 🤣🫣
Sara_bebek Emrahirem kizim vaktinden 18 gün çabuk doğdu sezeryanla oglum 14 gün zamanindan once doğacak (1 haftamiz kaldi)
Gunes63 Kızımda doktorum 9 Ağustos demişti 2 Ağustos da doğdu. Şimdi oğluma 28 Ağustos diyor bakalım ne zaman gelecek 🥰
Tugbabahceci defnevedoruk himm.benimde çatı kemiği darmış çocuk cikmasi tehlikeliymis ondan sezeryan olmustm 🤣
Deleted33000 Emrahirem ilk cocugum (erkek) doktorun verdiği tarihten bir hafta erken doğmuştu ikinci çocuğum (kızım)40+1 de doğmuştu şimdi yine hamileyim 24+4 buda erkek bakalım ne zaman doğacak
2bebek-41 Emrahirem ilk cocukgum 1 ay erken doğdu 7 Aralık doğum su 8 Kasım da 8 aylık doğdu şimdi 26 haftalıgim Haziran 20 görünüyor ama ben sanmıyorum yine o zamanı beklesin 41 haftayı görmem ilk dogumun 35 haftada oldu ☺️