superstar_00 Yani mesela düzenli olarak testi yapanlar o ikinci çizgi tam olarak ne zaman çıkmadığını gördünüz?
Melike3506 superstar_00 ikinci çizgi her zaman çıkar sadece yumurtlama günü koyu çıkar sonra çatladığında tekrar silikleşir
superstar_00 Bu ay ilk defa kullanıyorum dünkü testim mesela daha koyu çıktı bugünkü dünküne göre biraz daha açık adetime 11 gün var.
Nurellaaaaaaa1212 superstar_00 benimd eilk zaman böyle silikti aldıgım sayfaya yazdım az tutma idrarda minimum 15 saniye dedi
superstar_00 Melike3506 Yaptığım testler arasında en koyusunu 13 martta gördüm ondan sonra silikleşmeye başladı dün tekrar koyulaşmaya başladı bugün tekrar düne göre silik.
superstar_00 EsoMom_ Evet yaptığım testler arasında arasında en koyusu 13 marttı ondan sonra silikleşti dün tekrar rengi koyulaşmaya başladı bugün tekrar silikleşti o yüzden anlamadım.
Melike3506 superstar_00 13 marta pik olmuş olabilir ama emin değilim pek aynı koyulukta değil yine de değerlendirseydiniz. Test yapmaya devam edin bence kaçırmamak için
Melike3506 Melike3506 @Nurellaaaaaaa1212 canım bir teste bakar mısın 13 mart pik mi ben emin olamadım sen daha iyi biliyorsun bu testleri
superstar_00 Melike3506 Doktorum bana ilişki günlerini yazmıştı şansıma da ilk ilişki o gün oldu adetimden sonra🤭
Nurellaaaaaaa1212 Melike3506 bilemedim canım büyük ihtimal testleri idrarda az tutuyorsun 15 saniye tutmam gerekiyor ondan silik çıkıyor. O da biraz silik pik mi anlayamadım valla
Melike3506 Nurellaaaaaaa1212 testler benim değil post sahibi başkası 😂 seni çok gördüm testleri yorumlarken ondan seni etiketledim
superstar_00 Nurellaaaaaaa1212 Daha önce 15 saniye tutuyordum dün kağıdına baktım 10 saniye tutun diyordu ben de 10 saniye tuttum.
superstar_00 Melike3506 Ben de genelde @Nurellaaaaaaa1212 soruyordum utandım artık rahatsız etmek istemedim o yüzden genel post açtım. 🤭
Nurellaaaaaaa1212 superstar_00 isimleri okumadım bacım yeni kalktım affet gebelik hormonları uyandırmıyor