FuldenBalta Son adet tarihim 13 Kasım ama gebeliğim son acet tarihime uymuyor 23 Kasımdan gösterdik son adet tarihimi geç döllenme olabilir mi dedim ? Yumurta o kadar durmaz dedi doktorum 🤷♀️ Benim gibi olan var mı ? 🤔
Esrayusuf FuldenBalta ben yaşadım canım 1 kasım son adet tarihim 11 haftalık gebe olmam gerekirken önceden 6 hafta gebe görüldüm sonra kürtaj oldum kalbi durmuştu
Flomrhlm FuldenBalta benim de öyle oldu uymuyor 19 Haziran son adet tarihim 9 Temmuz olarak aldık ultrasona göre 😕
FuldenBalta Esrayusuf çok fazla atmış senin 🥺 benim sadece 10 gün var senin neden böyle bilgin var mı 🤷♀️
Iyikilerim Dderryaa ben adet tarihini bilmiyorum ama doktor 14 kasım dedi o zaman adet olmadım ki ben adetim düzensiz biraz da ben 8 yada 7 kasimda iliski oldu olur mu o zamana dollen me
Daisyy FuldenBalta benim normalde son adet tarihim 2 eylüldü. 22 eylül olarak değiştirdi doktorum. Baya geç döllenmiş yani 😁 son aylarda 45 50 günü buluyordu adet olmam
SerminMutlu Benim 16 eylul sat ama 24 eylul falan yazildi 1 haftadan fazla oynuyordu zamanla 3 gune dustu merak etme kapatiyorlar arayi :))
Iyikilerim FuldenBalta ya benimde adet tarihimi bilmiyorum ama doktor 14 kasımda son adet tarihin diyor yani ogün döllenme olmuş ama ben 8 yada6 kasımda ilişkiye girdim o zamana kadar dollenme si normal mi
azm Bence benimde öyle ama maalesef doktorlar birşey demedi adet tarihine göre 42 hafta içindeyim şuan ama ultrasonda ki değerler 37 38 40 falan çıkıyr hiç bir doktor da düzeltmesi bunu ben tam tarihini de biliyrm aslında
Eda0509 FuldenBalta canım oluyor öyle. Ben adete 3 gün kala yumurtlamıștım. Benim adet tarihim 10 Kasım ama 21 Kasım yaptık tarihi canım. Çünkü geç yumurtladim buda geç döllenme oluyor zaten. Bence siz doktorunuzu değiştirin. Bisey bilmiyor galiba