Salihanurrr SuEr_Tu1512 değilmi ya hadi biri yalancı olsun diğeridemi yalancıdır . Kan vermeye sağlık ocağına gittim ama kan alma saatini kaçırmışım yarına kaldı😞
SuEr_Tu1512 Salihanurrr Acile gitseydin hem 30 dkda falan çıkıyor. Sağlık ocağında ertesi güne anca çıkıyor
Salihanurrr Yaprakunallar ikisi birden mi yalancı silik çıkar farklı marka. Days dpctoru aylardır yapıyorum negatif çıkardı hep silik bile çıkmazdı inşallah vardır ya dua edin ramazan ayının yüzü suyu hürmetine inşallah🤲🏻
Salihanurrr SuEr_Tu1512 acile gitsem bakarmıydı ki akşama da iftara davetim var hazırlık yapıyodum artık yarına kaldı🥰 inşallah vardır 🤲
RadyoaktifMom Yaprakunallar ardı ardına yaparsanız çok normal öyle olması :)) beta idrarda birikmesine bile müsade etmemişsiniz ama bence kan vermek en mantıklısı bu testlere bu kadar vereceğinize :)
Salihanurrr RadyoaktifMom haklısınız gittimde kaçırdım saati sağlık ocağında yarına inşallah vereceğim inşallah vardır 🥰🤲🏻
Yaprakunallar RadyoaktifMom aksamüstü 4te yaptım sonra 4.15te yaptık bunlards gözüküyor ertesi sabah 8de yaptım çıkmadı ozamana kadar birikmediği için çıkmamıştı ozmaan belkide🥹🥹🥹 predictorde işaretlediğim ince kıl çizggiyi görüyormusunuz sizde
RadyoaktifMom Yaprakunallar çokk ince bir çizgi var gibi ama bence sizde kan verin hiç riske girmemiş olursunuz 💕
rabiayy Salihanurrr canım umarım vardır. Ama aldığın iki test de malesef çok yalancı pozitif veriyor. Forumda görüyoruz hep, umarım doğrudur ve bebeğin seninledir. 2 gün sonra başka bir testle tekrarla. Koyulaşma olursa kan verirsin
Salihanurrr rabiayy geçen yıl temmuz ayında olmuştu 2 aylıktı kalp atışı durmuştu 8 ay oldu betam sıfırlanana kadar kan vermiştim
Yaprakunallar RadyoaktifMom bugün adet günüm normalde 19uydu bir gün erken olurdum bekliyorum bakalım
Salihanurrr SuEr_Tu1512 inşallah 🤲🏻 dayanamayıp yine test aldım fakat kaset test bu. yapmadım sabah ilk idrarla yapıcam