Anneadayii_ bereninannesi__ bende renk eklemeyi düşünüyorum çünkü soft renklerin değilde canlı renklerin çocuk odaları ve kıyafetlerinde kullanılmasını öneriyolar bende normalde soft renkler severim ama çocuğumun psikolojisi hayal gücü gelişimi bizim tarzımızdan daha önemli diye düşünüyorum
bereninannesi__ Anneadayii_ evet ahşap krem ruhsuz oluyor. Kıyafetlerde de renkli çok tercih ettim. 🥰
yagmur_17 ilayvdaav ben cok duvar kagidi yapmak istedim ama babam boyaci hatta senin duvarlara olmaz dedi sıvar duvar yani tirtikli duvarlardan oda deler dedi duvar kagidini anlammi kalmaz puruzlu olurmus cita dusundum sonra aldigimiz oda takimi kapaticak duvarlari diye vazgectim kanyon diye filli boyanin duvar rengi var odayi boyatip trendyoldan stikerlardan aldim gelicek bakalim yatagin oldugu duvari oyle suslemek istiyorum ben almiladan montesori denilen tarzda aldim unisex bir urun aldik o yuzden renkler acisindanda ileriye donuk almak banadaha mantikli geldi ilerde tekrar oda duzmeye kalksak suanki fiyatlardan daha yuksekleri olucak diye boyle tercih edeleim dedik esimle eleleden anne yani besigimiz var onunla baya idare ederiz zaten yuruyup 1.5 yas gibi en erken kendi yatagina gecer inip cikmasi kolay korkulugumuzda var normal yatagimizin sende bos kalirsa duvarlara sticker yada cocuk odasi icin uygun guzel tablolar o sekildede tercih edebilirsin cok doldurmakta goz yoruyor
1kopek1bebek ilayvdaav biz şöyle yaptık ama tabi daha nevresimi yastığı dekoru halısı perdesi avizesi vs hiç bişey yok. Karyolanın üzerine büyük 3 lü çerçeve yaptırıyorum isimli pembe çiçekli falan ufak gold detaylar perde tutacağı , çerçeve , kurdele şeklinde askı falan tatlış olur diye düşünüyorum sizede ilham verir belki
Fatmanur-ozun 1kopek1bebek bende bu tarz görüyorum hoşuma gidiyor ama daha yere yakın mi tercih etsem emin olamadım siz kaç aylıkken odasına geçirmeyi düşünüypsunuz yükseklik açısından tereddutteyim
Betamom 1kopek1bebek ben yatagını cok begendim. Bu tarz takımları 3-4 yaş gibi almayı düşünüyorum belki 5.
Marsilyasabunu 1kopek1bebek bizim şifonyer çok küçük bak bu ne kadar güzeldir tabi maliyeti de güzeldir 😀
1kopek1bebek Fatmanur-ozun valla bebişin huyuna suyuna bağlı tabi ama niyetim 2-2,5 yaşlarında bu odada yatırmak
Nalan_6552 Marsilyasabunu bnde büyüyen model almak istiyordm da cok hevesim vardi ama Bn de öyle şeyler duydum trendyoldan ahşap beşik aldm buda güzel ama aklım büyüyen mobilya tarzı beşik de kaldı 🥲😅
Marsilyasabunu Nalan_6552 bütçen varsa hem öyle hem de taşınabilir park beşik al aklında kalmasın ama ben istediğimde kendi yatağımın kenarına alabileceğim yer değiştirtebileceğim bir şey istedim ondan Prk yatak aldım bir de normal tek kişilik aldım
Meyracukurmaraz İlk kızımda sadece chicconun anne yanı beşiğini aldım yatak olarak dolap ve şifonuer birde fazla fazla yeterli olmuştu 1 buçuk yaşında da dolabının takımı yatağı aldım şimdiki aklım olsa dolabını bile yatakla beraber alırdım şuan ikinciye hamileyim onada cinsiyetine gçre erkek olursa ayrı bi oda kız olursa ablasının yavrusuna yatırmayı düşünüyorum yine 1 buçuk 2 yaşına gelince yapıcam 1 senede çok kararları değişen bir insanım kendim için söylüyorum 1 sene sonra yatacağı şeyi önceden almak bana göre değil 😂 ne zaman yatacaksa o zaman alınmalı benim fikrim
Nalan_6552 baharalper olduğum yer de ikea yok da bahsettiğiniz gibi internette var mı kendimiz tasarlamak için
miroscumm ilayvdaav ben pierre cardinin genc odası takımını aldım ileride de kullanabilsin diye suan 2 yaşında yatağında yatıyor yatağa korumalık aldım hiç sorun olmadı genç odası olması yani hemde ileriye dönük oldu zaten 2 yasa kadar park yatakta yattı
Meyra19 ilayvdaav ben duvarda yeşil ve gri rengini kullandım tek duvarda çıtalama.yaptim mobilyaları da gri tercih ettim şimdi de artık beşiği küçük geldigi için Ikea divan almayi planlıyorum
1kopek1bebek Marsilyasabunu aslında çok yüksek fiyatlar çektiler mdf mobilyalara bu en uygun ve engüzeliydi yani pazarlıksız asla kalkmayın. 3 çekmeceli fiyatına 6 cekmeceli aldık biz biraz sıkıştırdık onları 😂 yani 2. Olursa diye düşündük bi tane yatak alırız bu dolaplar yeter diye düşündük
Marsilyasabunu 1kopek1bebek kesinlikle benim dolap baya büyük ama şifonyerimi küçük aldım diye dert oldu neyse ben de beyaz aldım 2.ye çok var daha ilerleyen zamanlarda 2. Bebek gelirse artık yenilerim
Fatma11Bilecik Ahhh ahhh 2. Kızıma gebeyim 5 yaşındaki kızım daha ayrılmıyor benden 😂 bende adama bi oda yapacam 😂