Cxwt 35 günlük bebeğim var ilk günler ne güzel uyuyordu sonra şu bir kaç gündür kolikliğe ek olarak inanılmaz uyumayan bir bebek oldu uykusuzluktan ölücem artık dostlar bi tavsiye verin dayanamıyorum
tecrubeliiannee Cxwt destek olacak kimseniz yok mu böyle çok zor gerçekten gaz damlası kullanın gaz yapacak şeyler yemeyin ki bebeğe geçmesin bebeği de kendinizi de sıcak tutun en önemlisi bebek gündüz uyuyunca uyuyun
MorKelebek54 Cxwt yenidogan bebek sık sık emmesi gayet normal zaten. Ama normalde geceleri uyuyosa gazi olabilir. Bi gazm asaji gaz danlasi vemreyi deneyin gece uykusuna gecmeden once. Ayrica uyuyo rahstsiz olmasin diyerek de gazini almamazlik yapmayin.
Cxwt tecrubeliiannee annem ilk zamanlar geldi çok iyi oluyordu fakat suan yalnızım öyle yapmaya çalışıyorum ama uykusu hiç yok o yoruyor beni..🥺gaz damlası da kullandık bir etkisini göremedik biz 🥺
Cxwt MorKelebek54 onu yapıyorum çünkü artık yorgunluktan mahvoluyorum bari gazını sonra alayım diyorum
tecrubeliiannee Cxwt olsun kullanmaya devam edin onu kullandığında bile böyleyse kullanmasa ne olur demek ki
Duygu-9489 Beyaz gürültü açıp yüksek sesle emzik verin pusette sallayın bnmki de emdikten 15 dk sonra ağlama moduna geçiyo çıldırcaktım anca böle Uyuyo sabaha karşı da kucağımda
Duygu-9489 Benimki gazını cıkartıyo ama yine de hep ağlama modunda farklı bi sıkıntısı olabilir mi ya doktor normal dedi gelişimi ama bi bebek neden sürekli ağlar?emiyo 15 dk normal sonra direk ağlamaya baslıyo