Kızlarr çok korkuyordum son zamanlar doğumdan suyum gelir de anlamazsam nasıl normal doğum yapıcam kendi sancımla yapamazsam suni sancı çok zor sezeryan olursam toparlanamam vs vs hepimizin aklındaki sorular😂 Dün gece saat 1.30 formda geziniyorum doğum hikayeleri okuyorum kendi doğumumdan bi haber tak bi ses geldi içimden tıpayı açarsınız ya o ses suyum bi boşaldı üstüm başım yatağım sırılsıklam hazır değilim daha 35+5 çok erken diyorum ama eminim ki bugün yarın doğacak su geldi sonuçta…Neyse eşimi uyandırdım ağlıyorum tabi sağolsun stresimi azalttı gittik hastaneye sancıma açıklığıma bakıldı açıklık sancı sıfır 😅😭 Eyvahlar olsun dedim suniye kaldım.Şehir hastanesine geldiğimiz için kafanıza göre doğum seçemiyoruz bu arada en son ihtimal sezeryan.Sonra yatışım yapıldı gece 3-4 gibi doğumhane tıklım tıklım ama tek odalı ve annemde benle sancımı çekebildi refakatçi alımı var doğum sırasında çıkarıyorlar sadece..Sabah 10 da suni verildi 2 saat sonra başladı sancılarım pozitif dediğime bakmayın çok zordu hele ki 16.00 dan sonraki sancılarım..Yalvardım sezeryana alın diye dayanamıyordum almadılar açılmamı beklediler veee saat 18.00 8 cm açılmam olduu 18.15 geçe doğum başladı 18.24 te doğum gerçekleşti 3 ıkınmayla bebişim doğduuu çok şükür elhamdülillah.Doğum sırasında hep endişeliydim küveze girer diye ama şükürler olsun solunum sıkıntısı olmadığından küveze de alınmadık..