Talentedmom seymawsu bebek deterjanı alamazsanız granül sabınla da yıkıyanilirsiniz ek durulama yapmanız lazım ben siveno aldım sıvı deterjan bebeklere özel
Parinas Hanfak sıvı kullanmak gerekiyor o halde. Risk almamayım bende bu doğumumdan sonra öyle yapayım
Hanfak Parinas daha doğum yapmadım inşallah nasip olur da o günleri görürsem bende sıvı kullanacağım, kendi kıyafetlerimize sıvı deterjan kullanıyorum ben beyazlara bile
ipos Siveno kullanıyorum ama isim baskılı ürünlerimi soluklaştırmıştı sabun içerikli olduğu için. Minies aldım onlar için de ikisini kullanıyorum
Marsilyasabunu seymawsu normal deterjan kullanamazsın kuzum ben uni alıyor herkes diye uni baby Yenidoğan deterjanı aldım eşyalarını yıkamadan önce makinede bizim deterjan kalıntıları varsa çıksın diye 15 dk boş çalıştırıyorum ondan sonra bebeğin kıyafetlerini koyuyorum
halitefe seymawsu ecowell, minoris, siveno, duru granül kullanabilirsin bebek deterjanı da şart tabi el kadar bebeğe yetişkinler için kullanılan kimyasal dolu deterjanları kullanmak mantıklı değil
ikincibezelyeayak seymawsu Granül sabunlar makineye zarar veriyormuş . Kullandım güzeldi ama bıraktım. Green clean kullanıyorum en başta içeriği temız . Kokusu temızlemesi falanda çok iyi
crazyymom seymawsu ilk oğlumda dalinin granül deterjanini kullanmıştım ama kızımda yeşil sabunu rendeledim kıyafetlerini onunla yıkayıp ütutledim doğumdan sonrada böyle yapmaya devam edicem hem daha temiz Hem daha doğal
fatmasili seymawsu Şahsi fikrim şart olduğu yönünde. Ciltlerine kimyasal kalıntısı değsin istemiyorum o yüzden sadece organic ecos3 ile yıkıyorum
bahocum seymawsu evet şart. Ben kızım 6 aylık olana kadar kendi kıyafetlerimizi bile hassas deterjanla yıkadım. Kurutucumuz yoktu ve o deterjan yumuşatıcı kokusuyla evi boğmak istemedim. Kızım bize de temas edeceği için böyle uygun gördüm. 8 aylık kızım hala kendi deterjanı var. Uni baby yenidoğan olanı kullanıyorum
pelinanne seymawsu Ben de şart olduğunu düşünüyorum kesinlikle ecos3 alabilirsiniz hemde konstre sıvı olduğu için uzun zaman da gidiyor ve tamamen organik