Duruli55 Kızlar selam nasıl gidiyor +9 kilo ile yola devam çatlağım yok karnım baya büyük 😂 sivilceler maksimumda alışverişler başladı 🤰
Selenavci63 Duruli55 merhaba sağlıkla kucağınıza alın inş bir şey soracam ikili tarama testlerini kendi kadın doğum doktorumuz mu yapıyor yoksa farklı bir perinotoloji falan mı bakıyor
Ozgeanne Duruli55 25. Hfatadan katılıyorum ama son 99 demesine az kaldı 🥲🙈 2. Gebeliğim baya sene ara verip tekrar yürek yedim geldim 🤣
Ayshababy Duruli55 27+6 haftalığım en son 6+ kilo almiştim haftaya doktorda tekrar bakarım kaç kg oldum gebelik şekeri çikti bu gün sonuçları almaya gidicem inşallah diyetken düzelir alışverişe kismetse artık bu hafta başlıyoruz 😀
Sevgilimmmmmmm +17 kilo ile yola devam 😬 bende ağırlaştım artık hemen yoruluyorum. Alışverişe başlanmadı🥹
Binnur123 Sevgilimmmmmmm ayyy bende 27+6 dayım bende 17 kilo aldım 😂 böyle benimle aynı kilo Alanları görünce kendimi aykırı hissetmiyorum 😂😂
Tomrisinizi +9 kilo ile devam doktorum çok almışsın dediği için tadım kaçtı artık az yiyorum 😁 kızımdan kalan büyük esyalari kullanacağız şimdilik sadece kıyafet vs. alışverişi yapıyorum
Duruli55 Tomrisinizi kaçıncı haftadasın ki çok dedi bana normal gidiyorsun dedi 9 ayda toplam 12-13 kiloya kadar normal zaten
Pinnar7 Ozgeanne ben de 25 haftalığım 6 kilo aldım 68 kiloyum ama sanki 100 kilo gibi hissediyorum bazen kendimi daha da erken baya oğluşlar böyle oluyor herhalde🧿
Medine-96 Duruli55 ben Nida koymak istiyorum kimse beğenmiyor moralim bozuluyor 🙄 gönlümden de başka isim geçmiyor