Numune hastanesinde doğum yapan ve memnun kalan var mı? Çevremde hep kötü anılarla dolu kadınlar var. Bu yüzden gözüm korkuyor. Doktor ve ebeler odalar nasıl tecrübesi olan paylaşabilir mi?
Trabzon Numune Hastanesinde doğum yapan var mı?
IpekBulut merhaba ben yaklaşık 1.5 sene önce duygu doğdu topaloğluna gidiyordum suyum bittiği bebeğim 38 haftada 34 haftaya uyumluydu gündüz yatış yaptım gece vaktine kalan doğumuma Efe isminde bir doktor girdi o kadar iyi enerjisi vardı ki her bir çalışaan ebe çok iyiydi. İlk doğumum 2018de yine numune de erken 24+3 olmuştu o gece ki ebeler bana inanılmaz kötü davranmıştı bebeğim ters gelmesine rağmen doktor bile çağırmadan 3 ebe kendi başına doğurtmaya çalışıp üstüne canım acıdı bağırdım diye azar çekmişti ama 5 sene sonraki doğuma bambaşka bir ekip girdi ve çok şükür güler yüzlü iyi enerjili insanlardı. Bu biraz şans işi. Eğer doktorunuz iyiyse ve doğumhane ekibini iyi yönetip sizin özel olduğunuzu çok kıymet verdiğini söylerse özel hastane muamelesi görürsünüz 😊
Ve yine duygu hanım trabzonda vakfıkebirde çalıştığı sırada bu 2019 yılı oluyor yeniden hamile kalmıştım ve riskli bir süreç atlatıyordum riskli gebeydim 2018deki erken doğum yüzünden kendisi çok iyi ilgilendi rizede bir operasyon geçirdikten sonra 24 haftalık oldum kanamam oldu beni küvez olduğu için numuneye yollamak istedi aradı hastaneyi küvez yok kabul edemeyiz dediler kendisi de ambulansa koyup yolluyorum geri kalan sorumluluk sizindir diyip sinirle kapattı telefonu beni kabul etmeyen küvez olmayan yani boş küvez olmayan o hastanede 2 hafta Pamuk prenses gibi bakıldım doğumumu vakfıkebirde yaptım. Gerçekten tüm samimiyetimle söylüyorum yeniden hamile kalsam kendimi gözüm kapalı duygu hanıma teslim ederim. Şuan özel hastanede kendisi maddi imkanınız el veriyorsa mutlaka gidip kendisinde doğum yapmalısınız. Dikişsiz doğumu inanılmaz destekliyor ve bu harika bir nimet bizler için.