Sumeyyeokmen 11 Mart 363 14 Mart 1201 17 Mart 4453 Sat 13 Şubat Sizce değerler nasıl, boş gebelik olma ihtimali vs nedir, artışlarım iyi mi ?
saglikciaanne Sumeyyeokmen beta hcg değerinden boş gebelik olup olmadığı anlaşılmaz Malesef . Artış güzel gebelik var sağlıklı olup olmadığını kese ve benek görününce anlayabilirsiniz hayırlı olsun
dilekcorek21 Sumeyyeokmen bence gayet güzel artmış hayırlı olsun en kısa zamanda kese görürsün tahminimce 🌸
Zulfiyephlvnl Sumeyyeokmen benim bat 8 Şubat olduğu halde senin kadar artmadı senin artışın gayet güzel umarım benimki de böyle artar
Sumeyyeokmen saglikciaanne teşekkür ederim cevap için 1 düşük yaşadım korkuyorum aklımda birsürü deli sorular 🥹
dilekcorek21 Sumeyyeokmen canım ben hiç beta vermedim evde test yaptım iki çizgi gördüm 8 gün sonra gittim doktora bekledim gider gitmez direk kese gördüm ilk düşüğümde sürekli beta takibi yaptırdı doktor strese girdim ve bu gebeliğimde asla vermedim ama kuzenim 4000 binlerdeyken kese görülmüştü diye hatırlıyorum bir kaç gün sonra git görürsün bence
Eda42_ Sumeyyeokmen Canım 1500 3000 arasında vajinal ultrason ile görünüyor 5000 üstü karından görünüyor tâbi bu herkeste öyle değil ama en olan beta değeri bu şekilde usg de görünür
Sumeyyeokmen dilekcorek21 4 gün sonra randevum var inşallah bende hayırlı haberler alırım çok teşekkür ederim cevabınız için
dilekcorek21 Sumeyyeokmen 668 e çıktı sonra 433 e düştü bir daha kan verdim 609a yükseldi tekrar sıfırlanmadı beta bir düşüp bir indi rahim duvarına yapışmış kürtaj oldum
Zulfiyephlvnl 10 Mart 177 13 Mart 545 16 Mart 1450 benimde artışlarım bu şekilde arkadaşlar sizce nasıl? Birde bugün yani 18 martta kan vereceğim
Eda42_ Zulfiyephlvnl Gayet güzel artmış bugün vermene bile gerek yok ama için rahat etsin diye cuma günü yada hafta içi randevu alırsan kadın doğum için gidersin kese görünür inşallah
Zulfiyephlvnl Eda42_ bugünde test verdim 1867 çıktı sanki çok artmamış gibi :( yarın doktora gideceğim
Kubra_dara34 Zulfiyephlvnl evet canım artmamış 4 bin üstü olması lazım bende bu durumu yaşadım malesef bir kaç ay önce kimyasal gebelik olduğunu öğrendim
Kubra_dara34 Zulfiyephlvnl ilk öğrendiğim de 6 gün geçmişti ilk değerim 518di 1960 4458 3999 Değerlerim iyidi lekelenme gördüm hastaneye gittim hemen değerim 4 bin altına düşmüştü kimyasal gebelik dedi doktorum sağlıklı gebelikte değer düşmez dedi ve haklıydı ikinci kimyasal yaşadım