Deletedmom0909 Krasivyy kız whatsapp grubu dedin ya eşimin instagramı var diye bende sana iki dk ekle nonu yyaz dedim
Istahsizanne Deletedmom113 görünüşe göre evet bi bende var sizde yok😂 gereksiz postlar göz zevkimi bozuyor ondan. Bak şimdi google a giricen telefon modelini markasını yazıcan ve uygulamalarının bildirim ayarlarını nasıl yöneteceğini okuyacak ve anlayacaksın. 🤷🏻♀️ Bu kadaaar anneçim
Deletedmom113 Istahsizanne beynin var da bi de kullanmayı becerebilsen tatlım 😂 göz zevkini tatmin etmek için böyle postlara girmeyeceksin. Çok rahatsızsab kapı orda dışarıdan çek please 👋
Mayasey Deletedmom113 ya yok yine çıkıyor valla Bi yerlerden. Yok babama sarılalım, yok babama mesaj atalım 🤣 ben balık burcu değilim ki böyle şeyler beni duygulandırsın🙄
Deletedmom113 Deletedmom3323 bak ne güzel dışarıdan çekti kapıyı canım canım 😂😂😂😂😂😂 illâ laf yiyip öyle gidecek bazıları
Gamzeemrmrt Arkadaslar burda kendınızle dalga mı gectınız yoksa kırdınızmı bılemedım ama gerek yok bu sayfa boyle ıstemeyen kapatır ısteyen acar okur uzmeyın kırmayın bırbırınızı saygı duyalim 😘