Kubra3454 Yarın yatış olacak refakatçiye de yasakmış öyle zaman nasıl geçer ki hadi ben neyse yanımdaki kişi konuşur iletişim kurar ne bileyim
saglikciaanne Kubra3454 bu sebeple herkes evinde sancı çekip doğuma gitmek istiyor Malesef burada da böyle sancı başladığı an akıyorlar dogumhaneye yani doğum iki saat mi sürecek 1 gün mü sürecek belli değil içeride ki zaten moral bozuk can havli birde dışarıda insanlar merakla bekliyor acaba bir anormallik mi var diye. Çok cahilce hala bu sistem değişmedi
anne890 Kubra3454 çok saçma bir yasak ya benim ilk dogumumda da sanci odasına aldılar beni kimse gelemez yanına dediler bende sadece annem gelsin bari diyice annemi aldılar yanıma onda da sakın disariya çıkmasın diye tembih ettiler amaç ne hiç anlamadım bu doğumda ne olur hiç bilmiyorum Allah iyi insanlarla karşılaştırsın ilk doğumda iyiler denk geldi bu doğum da hayırlısı bakalım
Kubra3454 saglikciaanne siz nerdesiniz? Gerçekten aşırı saçma geldi bana odalar tek kişilik zaten ne gerek var
saglikciaanne Kubra3454 bartinliyim ben. Burada tek kişilik odada yok Malesef . Doğum sancısı başladığı an aliyorlar dogumhane katına o kat refakatçinin bulunduğu katın üç kat yukarısında ve içeriye kimse giremiyor
Gamzeeecn 14 yıl öncede böyleydi.Ve çok küçüktüm.Çocuk yaşta anne oldum . 17 yaşıma yeni girmiştim.Telefon yasak ,yanına kimse giremiyor gelemiyor.Sadece görüntülü bir cihazla çok ağlayıp sızlarsam görüştürmüşlerdi annemle falan .Tek başıma o acıyla 10 saat kadar acı çektim.En son ölüyorum zannettim ,bayılmışım .Beni ayıltıp doğuma aldılar.şuan 2.çocuğuma hamileyim az kaldı inş doğuma .Sırf bunları yaşamamak için özel hastane tercih ettim .Çok zor .
Gamzeeecn Odalar tek kişilik değil bu arada ,sancı ve açılma durumuna göre ayırıyorlar.az ,orta ,çok ,ve doğum zamanı diye ayırmışlardı