icmimaranne Adetim 4 gün geçtikten sonra pembe kanama oldu. Ertesi gün aşırı büyük avuç içim kadar pıhtılı kanamam oldu. Bugünde kanama bitti. Ben ne yaşadım ? Düşük müydü ? Yerleşme mi adetse neden 2 gün sürdü ? Kadın olmak neden bu kadar zor ?
Hatice_11 icmimaranne canım benim başıma da buna benzer bir olay gelmişti. Bir gün regl gördüm yoğun pıhtılı bir şekilde. Sonrasında lekelenmelerim devam ediyordu. Bir sorun olabileceğini düşünüp doktora gittiğimde hamile olduğumu öğrenmiştim. Bence en yakın zamanda bir kontrole gidin hamilelik değilse de başka bir sebep olabilir.
minaa_2356 icmimaranne benim adetim 14 gün geçti bugün pembemsi kanama oldu şuan leke tarzında var test yaptım pozitif çıktı kan vermedim yarın veririm diye düşünürken testte ki çizgi bir anda yok oldu hayat çizgi olarak kaldı hemen alt kısma ekliyim testi ikisi aynı test saat farkı var yani tek test belki yarın kan vermeye giderim kanamam kesilirse ![
icmimaranne Hatice_11 ciddi misin ? 😨 adet oldum diye üzülürken öyle bir şey yaşarsam şok geçiririm. Pıhtılar küçük müydü yoksa büyük müydü acaba ? Birde bu kanamayı adetten önce mi yaşadınız sonra mı ?
TugceOrak icmimaranne canım test yapmadın mı 4 gün gecikme için ? Düşük yapmış olabilirsin, yerleşme kanaması pıhtılı olarak çok nadir olur, yarın muayene olmanda fayda var
Hatice_11 icmimaranne regldan bir gün önce bir gün oldum canım. Pihtilarim büyüktü regldaki gibi belki biraz daha büyük regl oldum sandım ben ertesi gün olmayınca sorun olduğunu düşündüm 370 çıkmıştı betam
icmimaranne minaa_2356 aynı benimde böyle oldu canım sonrada kanamam oldu ilk gün yerleşme kanamasıdır dedim ama 2. Gün o kadar yoğun ve ağrı oldu ki bi de pıhtı olunca hayallerim suya düştü
minaa_2356 icmimaranne benim şuan hiç agrım yok hatta o kadar şaşkınım ki hayatım da hiç bir zamma ağrısız regli olmadım hep acillik olurum testim pozitif çıktı ama inanasım gelmedi yarın yine kanama devam ederse veya kanamanın renginde herhangi bir değişiklik olursa ona göre gidip kan vericem adet kanamasına dönerse gitmicem ama kesilirse gitmeyi düşünüyorm çünkü şuan da leke tarzında geliyo
Haco icmimaranne şimdi foto cektim normalde paylaşırdım ama ayıp olmasın 4 parmak büyüklügünde kıpkırmızı bordo ciger gibiydi benimkiler cok korktum o zaman hemen hastaneye yatırdılar
minaa_2356 icmimaranne bugün kanın rengi biraz kırmıziya döndü ama öyle adet kanaması gibi de yoğun değil anlayamadım gidip kan versem mi vermesem mi bilemedim ya
minaa_2356 yesildeniz_ degerim normalde 0 ama testte pozitif çıkması için önce kanda belirli bir seviyeye gelmesi lazım 2 değer idrarda pozitif çıkarmaz ama dün yaptığım test baya belirgin bir cizgiydi ve şuan da kanamam kesildi kafam çok karışık bilmiyorum adetin üzerinden 14 gün geçtikten sonra kanamam oldu bu saatten sonra da yükselmez bence