xxxSibelxxx Kizlar Haftadayim birden otururken kalbim pir pir etti bogazimda atti sanki 3 5 saniye korktum. Midemde yaniyo bogazimda da bise varmis gibi sanki Var mi boyle bisey yasayan ?
cakethesel xxxSibelxxx Bende de 25. Haftalarımda başlamıştı bi anda kalbim ağzımda arıyo ama geçiyo hemen.Şimdide genelde sırt üstü yattığımda bebek cok baskı yapınca kalp atısım aynı oluyo ağzımda atıyo sanki hemen yan yatıyorum geçiyo
Esum48 xxxSibelxxx bende de oluyordu canim tansiyonun oynamistir ben kontrol ediyordum tansiyonum dusmus oluyordu
cennetmelegininannesi xxxSibelxxx ben hamile değilim son bir haftadır aralıksız oluyor neden oluyor bende anlamadım aklımdan çıkmıyo kalbim de bir sıkıntı var diyorum
Esum48 cakethesel o haftadan donra artik sirt ustu yatmayi onermiyorlar tansiyon dusuruyor diye ondandir 😊
xxxSibelxxx Esum48 ama yatmiyordum normal otururkken oldu o yuzden endiselendim acaba kahve cay ictim ust uste o mu yapti
cakethesel Esum48 Evet bende dikkat ediyorum aslında ama bazen yan yatmaktan iki tarafımda uyuşuyo kısa süreliğine sırt üstü yatıyorum🫢
cennetmelegininannesi xxxSibelxxx 3 4 ay oluyor bu şekilde değildi kalbim bazen hızlı atıyor onun için göründüm doktor hiçbirşeyin yok dedi