gezentianne elbet var, memuriyetten iyi şartlarda olan ama inanın %85 i öyle değil. Sınırlı sayıda özel şirket “iyi koşullarda” diye tüm özel şirket çalışanlarını bu sıfatla değerlendirmek çok yanlış ne yazık ki..
Firma büyüdükçe genelde beklenti ve stres düzeyi artıyor üstelik maliyeti azaltıp verimi artırmak ana amaç olduğu için 1 kişiyle 3 kişinin iş yükünün yapılması isteniyor/bekleniyor. Elbetteki maaş farkı da oluyor kamu ile kıyaslanınca. Ama çoğu özel şirketteki çalışma koşulları kamunun çok daha gerisinde. “Akşam kaçta çıkacağını bilmemek” normalleşmiş durumda, ad-hoc istekler hayatın gerçeği olmuş halde.
Sektöründe lider bir firmada yöneticilik yapıyorum, yaklaşık 5 senedir 3 farklı firma da yönetici pozisyonunda çalıştım. Firma büyüdükçe ( eğer bir sermaye veya politik desteği yok ise) içerisindeki kaosu yönetebilen bir firma olduğunu düşünmüyorum ne yazık ki.. bu da çok adaletsiz ve çalışma koşullarını zorlaştıran bir yapının çoğalmasına sebep oluyor.
Hele son 1 yılda türk işgücünün “artan enflasyona yenilmemek” amacıyla bilinçli artırılması ve daha önce pek aramızda olmayan “hindistan” temelli sermayelerin türk pazarlarına giriş yapmasıyla bu durumun daha da perçinleneceğini düşünüyorum.
Özel şirkette çalışanlara işler gitgide ağırlaşsın ama “Türkiye doğum oranının artırılmasını destekliyor” “Türkiye de annelik izni artırılıyor” söylemleri de yine azınlığın ağzına çalınmış birkaç damla bal sadece..