cennetmelegininannesi Kızlar bugün 9:30 da kan verdim hala sonuç çıkmadı ya merak ediyorum????tahmini ne zaman çıkar
EsoMom_ cennetmelegininannesi çok sıkıntı uyumaya çalış yçsabah olunca görecen testi diye idrar testi yapmışmıydın
cennetmelegininannesi EsoMom_ hayır yapmıyorum bat 8 gün öncesinde yaptım 5 adet test silik çıktı bat 5 gün kala kan verdim negatif şimdi 4 gğndğrdeDe gecikmem var hiç ama hiç gecikmezdim birde 2 haftadır geçmeyen regl ağrısı var ama regl yok
EsoMom_ cennetmelegininannesi kız ben kan versem bile testtte alıyorum ki emin olayım diye meraktan çatlarım yoksaaaaa😀😀😀😀
Edasude cennetmelegininannesi beş testin silik çıkıp kanda negatif çıkması enteresan. Negatifse beş testte yanlış çıkmaz yani aynı marka değilse. Geç döllenme vs olabilir mi bilmiyorum. Test varsa bir tane daha yapın
cennetmelegininannesi EsoMom_ kız bizim burda 1 tane eczane var merkeze uzağım çok fazla test aldım artık utanıyorum abla olmuyorsa zorlama diyecek diye 🤣
EsoMom_ cennetmelegininannesi ben ne kadar alıyorum bilemezsin bazen utandığımdan kız kardeşime ya da erkek kardeşimin eşine aldırıyorum 😀😀😀😀😀😀😀😀 Seni anlayabiliyorum bende öyle aynı durumdayım bi tane var burda ama onda da artımed hep