Gulgul0608 Kızlar genelde akşamları oluyor. Bacaklarımı uzatıyorum olmuyor normal koyuyorum olmuyor böyle atıyor gibi oluyor . Olan kimse varmı neler yapıyorsunuz ?
Marla Gulgul0608 bende aynıyım cnm doktor b vitamini verdi ekmeğe damlatıp yiyorum geceleri uyutmuyor
Oyaburak65 Gulgul0608 işte bu tarif edemediğim şey 🤣 eşime bir türlü anlatamıyorum huzursuz bacak sendromu çok iyi olmuş 😄 bende öyleyim napıcam bilmiyorum eşim gülüyor anlatmaya çalışınca
meri453 Gulgul0608 aynen bende de oluyor gun içinde 2 defa yattıgımda her gece oluyor kalkıp bı iki tur atıyorum oyle gecıyor 🤷♀️ cok kotu bısey delı edıyor insanı
Rabiabck10 Benim eşimdede var kızlar yastığınızın yatağınızın altına sabun koyun faydası oluyor. Bendede sabahları uyanırken oluyo huzursuzluk
Marla Gulgul0608 yeni başladım ama etkisini göstermeye başladı soğuk suyla ayak yıkamaktan canım çıkıyordu
Glsmrt Bacaklarimiii geresimm geliyo o yetmiyomuss gibii midee yanmasi sendromu basladi bendede bacak bi yandann midee bi yandan geceler bazen zehir zikkim oluyoo:)
Istahsizanne Gulgul0608 bende de oluyordu. Doktor magnezyum önerdi bunun için. Hergün içip ihmal etmememi söyledi
Asii Gulgul0608 Allahım veceleri kalkıp evin içinde dönüp duruyorum ne berbat birşey sıkılıyor bacak gezesi var anam😂
Gulgul0608 Kaçıncı haftadasınız ? Ben 22 yüm acaba ilerledikçe buda ilerlermi diye korkmuyor değilim açıkçası
Aybke6 Bende de var çok ağrıyor özellikle sabaha karşı sızlıyor ayaklarımın altı çok sert oluyor napcam bilmiyorum 23 haftalığız