Kubraliya Merhaba arkadaşlar 16+3 te ilk cinsiyeti öğrendik özele gitmeye gerek var mı yanılma yaşayan var mı
Birannelikmeselesi Kubraliya 12+2 de gördü benim doktorum ve ihtimal değil kesin erkek dedi. Ben gep şüphe ettim ama fetal dna testinde erkek olduğu kesinleşti. Tabi bu bir örnek. Yanılmalar da olabiliyor. Detaylı ultrasonda kesin öğrenirsiniz.
Gulbahark Kubraliya benim 12. Haftada kız dendi özele gidiyodum devlette 16. Haftada erkekğe benziyor dendi detaylı ultrasyona bıraktık artık 20 haftalık oldum daha net bi sonucumuz yok
Asyapolat Kubraliya 12.haftada kıza benziyor dedi 16.haftada kesinlikle erkek dendi inanamadım 2 doktora daha gittim onlar da erkek dedi ama ben hala emin olmak için detaylıyı bekliyorum 😅
Meralay Bende 17 oldum hala değişir mi diye tereddütteyim. Instagramda o kadar çok video var ki 20. Haftalarda farklı cinsiyet çıkıyor
Kubraliya Mineee5656 Hiç yazdıklarınizi görmedim bildirim gelmedi bana 16 da erkek dedi başka doktora gitmedim detaylı ultrasonu bekleyecem
[silindi] Erkek dediyse değişebilir çünkü kordonu pipi gibi görebiliyorlar bazen ama kız dediyse değişmesi çok zor
Asyapolat Gulbahark benim detaylı bayramdan sonra ve bayram için memlekete gideceğim herkes soracak diye bir doktora daha gidesim var gitmeden 😂
Gulbahark Asyapolat ben üç tane doktora gittim ikisi erkek benzetti biri kız dedi kendim hep erkek hissediyodum bakalım detaylıda ne olcak
Mineee5656 Kubraliya bana da erkek gibi dedi net konuşmadı başka doktora gittim kendini göstermiyor dedi başka bi doktor da kız gibi dedi Bnde 25inde detaylıya girecem Şuan 21 haftalık olduk net bsy yok ortada