Tubita Merhabalar 5 haftalık hamileyim şu an için 🧿 bir sıkıntı yok ama yakın zamanda uçak seyahati düşünüyorum. Doktora durduk yere bunu sormak için gitmek istemiyorum. Hamileliğin ilk haftaları sorun yoksa uçak yolculuğu yapılabilir mi? Yapanlar var mıdır aranızda?
Elif_su4 Tubita 7.hafta çıktım ben malatyadan İstanbula, doktorum xray cihazlarından geçmemem için bir rapor verdi geçişlerde gösterdim, maça gitmiştik biz bir de stadda bağır çağır zıpla durmadım hiç, bir şey olmadı çok şükür 20 haftalığız şimdi
Accountant Tubita ben 8 haftalıkken 1.5 saatlik yere gitmiştim uçakla doktora sorduğumda problem yok demişti
yacaco06 Tubita 5. Ayıma kadar defalarca yaptım hatta gebeliğimi bilmeden uçak+13 saat araç yolculuğu yaptım bi sorun olmadı 29 haftadayz şu an
Kbrrr002 Tubita Ben de altı haftalıkken gittim doktorumdan rapor aldım Xray cihazlarından geçmemek için
ipos Aynı haftamda arabayla marmaris’e gittik geldik bir hafta bol gezmeli bir tatil yaptık hiçbir şey olmadı içiniz rahat olsun, tabi ben riskli bir gebelik geçirmedim
MiranMomy Tubita canım bence kesinlikle yapma ilk üç ay yapmanı tavsiye etmiyorum ablam hamileydi yedinci haftada uçak yolculuğu yaptı geldiği gibi doktora gittik doktor kesenin aşağıya indigini söyledi düşük riski oldu iğne kullandığı ilaç kullandı ve üç ay olduğu yerden gidemedi çok şükür bebek tutundu ayrıca kendi doktoru da hiçbir sorun yok gidebilirsin demişti o riski almanı tavsiye etmem
MiranMomy Tubita Bir de görümcem düğünüme gelmişti yedi Haftalıktı o da döndüğünde doktora gitti bebeğin kalbi durmuştu sebebini söylemediler ama yine uçağa bağladılar
MiranMomy Tubita tabii ki her şey Allah’tan hiçbir şey olmayadabilir ama o riski göz önünde bulundurarak bebeğine bunu yaşatmamanı tavsiye ediyorum canım