_Gizem__98 Kızlar 3 gündür deli gibi kol ağrım var. İlk defa gebelikte ağladım ağrıya. 20.haftadayım ve şimdiden çok yoruldum napcam nasıl geçecek bu ağrı😔
Angel19 _Gizem__98 benimde kol ve bacak ağrım çoktu ağlayasım geliyordu çok huzursuz oluyordum . Magnezyum kullanınca geçti
nevaneva _Gizem__98 magnezyum için muhtemelen eksiktir maden suyuda içebilirsiniz günde birtane oda iyi geliyor
Turuncukadin _Gizem__98 benim de ağrılarım oluyor 30 haftalık olduk magnezyum kullanınca çok azaldı. Özellikle sol kolum ciddi manada ağrıyordu ve uyuyamıyordum ama magnezyum iyi geldi. Sürekli aynı tarafa yatmayın devamlı pozisyon değiştirmek iyi oluyor
_Gizem__98 yeni_anne2 hayır durduk yere ağrıyor. Bi arkadaşıma danıştım onunda gebelikte 9 ay boyunca ağrımış ama gebelikle kol ne alaka çözemedim doktorumdan magnezyum isticem 😭
yeni_anne2 _Gizem__98 ilk defa duydum kol ağrısını benim hamilelikte bacaklarıma sadece kramp girerdi ama kolu ilk defa duydum sizden
_Gizem__98 Angel19 inşallah benimde geçer doktorumdan isticem yazsin gerçekten çok yoruldum ağrıdan tüm enerjimi aldı