Aycegul Kızımdada böyle olmuştu normalde hamileler iştahlanır yer kilo alır bu ikinci hamileliğim ama yok ağzımın hiç tadı yok yediğim severek yediğim hiçbirşeyden tat alamıyorum :((( benim gibi iştahı kapanan ayakta durabilmek için zorla yiyen varmı
sednc0 Aycegul 13.haftaya kadar tiksinme oluyor genelde sonra biraz olsun düzeliyor inşallah sizinki de en kısa zamanda geçer
babyandmomy__ Aycegul bende iştahsızlık 30 hafta civarı başladı öncesinde bulantı sorunum yoktu ve çok yiyordum şimdi akşama kadar yemesem aramam herhalde Sadece açken biraz dolaşsam başım dönüyor ama canım istemiyor hiç
Canansrcm Aycegul ben ilk 5 ay çok iştahsızdım hatta 2 kilo bile verdim 5.aydan sonra açılıyo merak etme ama hala da 1 saatte bir acıkmıyorum yani 7 aylık hamileyim
Songulkaya Aycegul ilk aylar bende öyleydim hatta 10 kgya yakın zayıfladım ama sonradan düzeldi. Kac haftaliksiniz
Nursemom90 Bende 13 oldum sıfır iştah asla yemeklere ilgim yok zaten yesem bile yemeğin ortasında midem bulanıyor umarım geçer düzelir
ipos Bende de böyle oldu, iştahım yoktu 3. Trimesterde biraz açıldı. Totalde 5 kg aldım 34+2 olmama rağmen
Deryyyaa Aycegul 15+4 ten gidiyorum başından beri iştahım yok yemek için yiyorum 🤷🏻♀️ sonradan açılır diyorlar bakalım ne olur🤗
Miniqimm160821 Aycegul 17 haftalık oldum ama en başta 3 kilo kaybetmiştim istifra bulantı iştahsız şimdi bulantı yok ama iştah da yok baş dönmesi yaşamasam yemek yemeden günlerce beklerim gibi 🤷♀️🥺
Sevda06_05 Aycegul aynı durumu bende şimdi 2. Hamilelegimde yaşıyorum 16. Haftadayım 11kilo verdim bile salatadan başka hiç bişey canım istemiyor sırf ayakta kalabilmek için yiyorum azar azar
byz12nur Aycegul benn ✋🏻18+4 üm bulantılarımda bir tık hafifledi ama hala zevkle yemek yiyemiyorum malesef tat alamıyorum hiç