Yaprakunallar DuruDefne_mommy bat 19 ama birgün erken olurum genelde bugün veya yrın olucam hamgisinde gördünüz🥹🥹🥹
DuruDefne_mommy Yaprakunallar işaretlenen kısımda kıl gibi ama testler cok yanıltıyor maalesef o yüzden regl günün geçince kan ver
mucizemom8 minnakhanimmm yani tek bana değil ki bu test herkese yalancı pozitif veriyor şikayet var da bir çok yorum var yalancı pozitif verdiğine dair yani bende spor ve diyete de bağlıyorum spora başladım zaman oluyor böyle gecikmelerm
mucizemom8 Dnzz2 evet canım ya bir çok şikayet var zaten bu markaya şikayetvar.com bak orda kaç kişi yazmış yalancı pozitif veriyor diye
mucizemom8 1_Pandackk yani olduğunu sanmıyorum yalancı pozitif çok veriyor kaset test yaptım negetif zaten
1_Pandackk mucizemom8 üzülmeyin kaç gün bekleyin umarim herşey gönlünüzce olsun bende çok gördüm yanlış sonuç verdiğini hayal kırıklığı tam
mucizemom8 1_Pandackk amin canım teşekkür ederim evet veriyor ama spora da etkiledi bence gecikmeyi tekrar kan vericem bugün
mucizemom8 GezenTavuk_2 hayırlısı canım inşallah bakalım hep bu önceki zor tecrübeler ve pihtilaşma tedirgin etti beni ama nasip kısmet artık
mucizemom8 yesildeniz_ inşallah canım hayırlısı ama yok sanmıyorum bugün tekrar kan vericem bakalım ♥️