skr0306 Hanımlar ben 37 haftalık oldum doktorum bayram izne çıktığı için Şu an Yeni bir doktor arayışındayım Şehir Hastanesinde önerebileceğiniz bir doktor var mı ya da beni kabul eder mi haftam büyük olduğu için
Nursah2 skr0306 Mustafa oğuz yılmaz şuanki doktorum şiddetle de tavsiye ederim canım. Zevki değil ki durumun neden kabul etmesin
skr0306 Yazmelegi_ çok teşekkür ederim Mustafa Oğuz Yılmaz ismin çok duydum ama haftam büyük olduğu için kabul eder mi diye tereddüt ettim aslında ama randevu alıp gitmeye çalışayım
skr0306 Nursah2 hafta büyük olunca genellikle doktorlar kabul etmiyor benim de çocuk 37 haftalık ama kanala girmiş durumda ve benim sezeryan olmam gerekiyor ve doktorum bayram iznine çıkıyor ne yapacağımı bilmiyorum tavsiyeniz için çok teşekkür ederim hemen randevu almaya çalışacağım
Nursah2 skr0306 umarım kabul eder anlayışlı bir doktor aslında ama denemeden bilemezsin tabi. Bol şans şimdiden
aybuke__ skr0306 kaç haftalık gittiniz sizi kabul etti mi acaba bende 28. haftamda ona gitmek için randevu aldım umarım ilgilenir