minikoglumuz Merhabalar anneler . Genel olarak gebelikte yapılan bi takım testler var bu testlerin çoğunu yaptırıp yaptırmayan var mı. Ben sadece detaylı bakılmasını istiyorum onun dışındaki testler önemli midir.
adatuna minikoglumuz bence fetal dna yaptırıp genel olarak yüksek oranla doğru tahmin testi yaptırmak en mantıklısı
Nilayy95 minikoglumuz eğer down sendromlu olsa bile aldırmayı düşünmüyorsanız ikili üçlü taramalar size kalmış. Ama şeker ölçümünü mutlaka yaptırmanız gerekiyor. İlk gebeliğimde cahillik yapıp yaptırmadım bebeğimi ve kendimi riske attım. İkinci gebeliğim şu an insülin kullanıyorum.
MinikBrokoli İlk gebelikte sadece detaylıya baktık 2022 de Şimdi 2. Gebelikte ben demeden doktor kendisi dedi kan ver ikili tarama yapacağız dedi.(2 parametre ye bakıyorlar sadece kanda) Daha sonra detaylıya baktı , yani başka yok
minikoglumuz İkinci gebeliğim. İlkinde 2li yaptıramafım günü geçmişti 3lü ve detaylı yaotırdım şeker yüklemesi de yaptırmama gerek duymamıştı doktorum glukoz değerine bakarak. Şimdi ikinci gebeliğim ve 2li tarama haftam geçti randevu bulamadığımız için. 3 lüye de büyük ihtimalle randevu bulamicam .detaylıyı özelde yaptırırırm diye düşünüyorum yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum kafam allak bullak oldu