Eda42_ mucizemom8 Canım yaa artık anlaşılan testler güven yok burada arkadaşın bildiğin iki çizgi belli ama negatif çıkmış yaa insanın zoruna gider artık bu kadar da duygular ile oynanmaz kii
mucizemom8 Eda42_ oluyo malesef canım ben üç gebeliğimde de böyle saçmalıklar karşılaşmıştım ama yok testlere güven yok yani 😏 aslın da cimer den sağlık bakanlığına şikayet etmek varda uğraşmak istemiyorum
mucizemom8 Eda42_ evet canım hayırlısı ben ne zaman spora başlasam zaten geciktigi oluyor evet ama işte pihtilaşma olunca kan vermek zorunda kaldım yani hayırlısı inşallah önümüzdeki ay nasip olur sağlıkla 😇♥️
Eda42_ mucizemom8 İnşallah inşallah canım hayırlısı ile kolaylıkla sağlıkla olsun inşallah amin amin 🤲🏻🤲🏻
Meryemm46 mucizemom8 yok cnm daha vermedim oruçluyken vermek istemiyorum bklm yarın test yapicam eyer çıkarsa giderim yoksa beklerim adetii
yesildeniz_ Yaprakunallar aldığınız eczanelere söyleyin kızlar yanlış sonuç veriyor getirmeyin diye Biz artık biliyoruz ama bilmeyenler boş yere para vermeye devam edecek kırılan hayalleri de cabası
mucizemom8 Meryemm46 postlari karıştırdım canım ya bence kan ver baya da olmuş akşam acil den de versen alıyorlar